Sta mislite???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ``nije covek samo sklop organa i krvnih sudova....vec nesto vise od toga;)``
u cemu je poenta ;)
PS : nemoj sada samo o tome da i alge imaju dusu :lol:
moje misljenje je da mi svi postojimo i van materijalnog sveta....tada se mozda nismo projektovali preko ljudi,mozda smo i bili na nizim nivoima od ljudsko.....uostalom vidjam te na natprirodnim pojavama i misterijama(jesta da si uvek kontras:lol:)pa si video i tamo sta ljudi misle i sa cim se ja slazem.......;)

moje misljenje je da mi svi postojimo i van materijalnog sveta....tada se mozda nismo projektovali preko ljudi,mozda smo i bili na nizim nivoima od ljudsko.....uostalom vidjam te na natprirodnim pojavama i misterijama(jesta da si uvek kontras:lol:)pa si video i tamo sta ljudi misle i sa cim se ja slazem.......;)

e vidis to mi nije jasno..ta potreba velikog broja ljudi da veruje u nesto sto ni sami ne razumeju...
zar je toliko tesko kazati sebi da posle smrti nema nicega...kao sto dvae`s puta rekoh, hrana za crve....nista vise, nista manje...

e vidis to mi nije jasno..ta potreba velikog broja ljudi da veruje u nesto sto ni sami ne razumeju...
zar je toliko tesko kazati sebi da posle smrti nema nicega...kao sto dvae`s puta rekoh, hrana za crve....nista vise, nista manje...

Zashto hrana za crve, neko zeli da ga kremiraju....:idea:
Ljudima je potrebno da veruju u neshto kako bi izbegli osecaj usamljenosti i straha.Vechina ne moze lucidno da se suoci satim.:-(

pa stani covek.....koji k.u.r.a.c. onda postojimo,ako cemo svi postati nista vise nego hrana za crve?????:neutral::confused:

Zashto hrana za crve, neko zeli da ga kremiraju....:idea:
Ljudima je potrebno da veruju u neshto kako bi izbegli osecaj usamljenosti i straha.Vechina ne moze lucidno da se suoci satim.:-(

doro, neko posluzi kao hrana, neko kao ogrev ali sustina je ;)
``Ljudima je potrebno da veruju u neshto kako bi izbegli osecaj usamljenosti i straha.Vechina ne moze lucidno da se suoci satim.:-([/QUOTE]``
potpisujem..

Dobro, recimo da dusha cini licnost neke jedinke.A sad zashto se onda ljudima menja licnost kada povrede za to odgovarajuci centar u mozgu?

Nema nikakave reinkarnacije, samo se raspadnesh i na kraju ostane kostur(kao oni u filmovima)..:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back