pava
Zainteresovan član
- Poruka
- 145
nikako,nikako!wet look:i bez imalo truda najprimecenije...nemoz' da ih(nas) ne primetis...one way or another...
:wink:![]()
![]()
8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikako,nikako!wet look:i bez imalo truda najprimecenije...nemoz' da ih(nas) ne primetis...one way or another...
:wink:![]()
![]()
8)
miki_bg:zene ovnovi?sve sto je negativno receno je jako tacno,a to kaze neko ko je sa takvom osobom ziveo malo poduze i zbog tih mana veza pukla
Ne volim da uopstavam, ali sve zene ovnovi koje sam ja poznavala su bile snazne , samostalne zene na koje si mogao da racunas, operisane od lazi i traceva, bez trunke patetike i onog tipicno zenskog kreveljenja...Da bi ih razumeo , moras zaista dobro da ih poznajes , jer svoj emotivni svet drze duboko, duboko...I osecanja izrazavaju preko gestova, nikad recima..E sad, ja imam mesec u ovnu, pa ih mozda zato tako snazno osecam...Sigurno je da sa njima nema z@jeb@vas! 8)vola_verunt:
vola_verunt:ma super je sve to, ali sta je sa likovima, nijedan da kaze nesto o zenama ovnovima,to je ono sto me zanima![]()
![]()
![]()
![]()
Na zalost ovako cesto izgledamo na prvi pogled, ali ko ima strpljenja da nas malo bolje upozna ,shvati da je to samo spoljasnja maska i da smo mi veoma odgovorne,osjecajne i iznad svega tolerantne osobe.bombona:Drske,aroogantne,sebicne,agresivne,gledaju samo svoje interese.To je moje misljenje. 8)
Pozdrav veliki i tebi, vanilia!vanilia:Imam dve dobre drugarice ovnove, i svidja mi se kod njih da imaju odgovor na sve i u pravom trenutku. Ako si im drug bice duplo toliki drugovi,a to vazi i obrnuto, iako mi se cini da sto se para tice,nisu cicije samo ,pa dosta sitnicave. Sta li.
Videla sam ovde jedan nick, koja me spustila na chatu
i ovan je, no desi se da brzopleto reaguju.
Pozdrav Komsinki