Sta mislite o zenama koje vole da dominiraju u krevetu?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Seks nije rvanje a ne bi trebalo da bude ni silovanje, tako da fizička snaga nema nikakve veze sa dominacijom.
Poza takodje nema veze jer žena može i kad mu okrene ledja pa i kad je u misionarskoj da dominira.
Isto važi za sve položaje. Najlakši je kad žena sedi muškarcu u krilo ali treba se igrati sa svim varijantama.
I najdosadnija poza može da bude ludilo kad znaš kako i najbolja može da bude smor kad ne znaš.
Svakako konačnu reč ili pokret dajem muškarcu i njegovoj dominaciji.
Ni jedna žena ne negira konačnu mušku dominaciju čak i kada malo i ona dominira tokom seksa.
bas tako to je to

Moguce da moze:D...ono sto primecujem kod ove teme je.... ili ja ne razumem sta je poza a sta dominacija ili mozda neki od forumasa to ne razumeju
- - - - - - - - - -
Kakve to ima veze sa dominacijom? Zar to nije inicijativa?:think:
- - - - - - - - - -
Ihhhh vidi se....nista se ne vidi, sve zavisi od partnera :)
- - - - - - - - - -
Leone ko bi rekao jel ? :lol:
:lol:
pa nismo od juce ;)

obično ne dominiraju u životu.... često se uloge iz stvarnog, običnog, svakodnevnog I "krevetskog" života obrnu....

cek sad ti ne mislis na SM jer tu kazu da sefovi vole da budu maltretirani od domine
mi pricamo o noralnim ljudima i normalnim vezama
ne primecujem nesto to da je kod mene tako ili jesi ili nisi
a ako vidim da je ona kako treba pametna zna da vodi pustim je sto ne znaci da ona dominira vec je meni tako bolje

Biti Alfa muskarac,to je pravi muskarac,i takvi treba da budu svi muskarci.Tamo gde je zena Alfa,a muskarac Beta-to je jad i beda,po muski rod.

Nikako memogu da zamislim seks,ako muskarac nije gore na zeni.Ako zena lezi na stomaku,onda je muskarac,opet na njoj.Svaka druga poza,gde bi zena bila
na muskarcu,znacila bi,da ona njega hebe.Samo zena,koja ima problem sa seksom,koja ne ne moze da postigne vrhunac,u seksualnom uzivanju-samo takva
zena,pribegava pozi,koja unizava muskost kod muskarca!

Nepročitah ništa zaostalije odavno ! :eek::zcepanje:

Back