DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.127
Al zato kad padne razbije se u paramparcad a procesor nevidjeno gofnoСамо толико. А француски Wiko од 150 евра цепа недељу дана батерију...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al zato kad padne razbije se u paramparcad a procesor nevidjeno gofnoСамо толико. А француски Wiko од 150 евра цепа недељу дана батерију...![]()
Pa i meni se puni tako za sat i po .Моји стари телефон је био Lenovo Vibe Shot (2015 годиште) и пуни се са својим пуњачем за кинеско тржиште за 90мин.
За људе којима телефон служи само за основне ствари и не треба бољи. Шта ће теби бољи процесор ако ти је врхунац графике Facebook?Al zato kad padne razbije se u paramparcad a procesor nevidjeno gofno![]()
![]()
Najgori su bili Lg ,gledam u njega a procenti baterije samo padaju ..Моји стари телефон је био Lenovo Vibe Shot (2015 годиште) и пуни се са својим пуњачем за кинеско тржиште за 90мин.
Sto se mene tice fejs treba ukinuti.За људе којима телефон служи само за основне ствари и не треба бољи. Шта ће теби бољи процесор ако ти је врхунац графике Facebook?![]()
Sto se mene tice fejs treba ukinuti.
Grafika treba za neku dobru igricu da potera.
Evo ja na moju babu mogu da poteram sve igrice kako kaze sasasta ,mislim na prave igre a ne ove decje.To већина људи не користи а и те игрице које играју сваки телефон може да потера.
Najjace mi bilo za Lg neko zove a uopste ne mozes da se javis ,to je cudo od telefona![]()
Ma to je bag oko indikatora nije to strasno.Не знам ја кад су купио Lenovo сви ме испљуваше како је крш... Имао је пробелма са индиктаором батерије али осим тога и чињеница да није имао ниједан update и да још ради и да је на Android 6.0.1 и даље и све шије... довољно све говори. Телефон сам узео 2016 и ево још бије 2021.
Знаш где имам проблем само? Када покренем америчку апликацију неку и Google Play Store. Oво остало шије... иде све глатко...
Ma to je bag oko indikatora nije to strasno.
I meni je stariji model ali sve radi ,samo baterija menjana fabricka dosta i trajala.
A ja to maksimalno koristim uopste ne gasim ,dusu mu vadim.Софтверски баг... типа мислиш да је пуна батерија али се индикатор укочио и онда само ти се угаси телефон. Linux проблеми... Такве багове су имали стари Android-и док нови немају.
Мени ништа није мењано. Никада око хадрвера ни код једног телефона а имао сам до сада HTC Evo 3D и тај Lenovo што се тиче Android-a. HTC-a сам морао да носим у сервис јер сам му назидао вирусе...
HTC није иамо никакве багове али суштина је да мене ниједан Android није оставио на цедилу и ја не знам шта људи раде.A ja to maksimalno koristim uopste ne gasim ,dusu mu vadim.
Ja ne mogu da se naviknem na android frustrira me ,sa linux derivatima sam imao problema na kompu je bilo muke .Софтверски баг... типа мислиш да је пуна батерија али се индикатор укочио и онда само ти се угаси телефон. Linux проблеми... Такве багове су имали стари Android-и док нови немају.
Мени ништа није мењано. Никада око хадрвера ни код једног телефона а имао сам до сада HTC Evo 3D и тај Lenovo што се тиче Android-a. HTC-a сам морао да носим у сервис јер сам му назидао вирусе преко Google Chrome.
HTC je neka pravio najbolje android telefone ,posle je samsung izdominirao ekranima ,ipak samsung pravi najbolje panele .HTC није иамо никакве багове али суштина је да мене ниједан Android није оставио на цедилу и ја не знам шта људи раде.![]()