Sta mislite o prijateljstvu posle veze?

• Začetnik teme Začetnik teme D1cA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dovoljno mi je da bude iza granica koje sam postavio i koje ne prelazim - dakle: udata je, u vezi je, u poziciji sam da zloupotrebim poverenje, ili nadmoć.
Ali, malo je muških budala kao što sam ja, pamatni hebu i ne preispituju se mnogo.

e to je ta priča o kojoj govorim. Ali ako nema prepreka ? I drugo...šta ako prepreke nestanu? Ja ne želim da budem prijatelj ni sa devojkom sa kojom ne postoje prepreke, jer šta ako se ona zaljubi u mene?
Po meni ja nemam tu šta da tražim..evo imam baš takvu situaciju sad. Nema dečka nemam devojku nema prepreka ali mi se ne sviđa. Da li ću biti prijateljs a njom? NE. Zašto? Zato jer ako je poželim za prijatelja ( a imam ih jako jako malo) poželeću je i za devojku. Takav sam ja naravno. Možemo da budemo drugovi u nekom širem društvu da se viđamao jednom nedeljno u društvu drugih osoba i to je to.
Ja sa njom neću izlaziti sam, tj. samo nas dvoje.
Pitao bih te opet: da li možeš da budeš i prijatelj devojci koju si zaista duboko voleo a ona je npr. sad udata? jer to je tema..

e to je ta priča o kojoj govorim. Ali ako nema prepreka ? I drugo...šta ako prepreke nestanu? Ja ne želim da budem prijatelj ni sa devojkom sa kojom ne postoje prepreke, jer šta ako se ona zaljubi u mene?
Po meni ja nemam tu šta da tražim..evo imam baš takvu situaciju sad. Nema dečka nemam devojku nema prepreka ali mi se ne sviđa. Da li ću biti prijateljs a njom? NE. Zašto? Zato jer ako je poželim za prijatelja ( a imam ih jako jako malo) poželeću je i za devojku. Takav sam ja naravno. Možemo da budemo drugovi u nekom širem društvu da se viđamao jednom nedeljno u društvu drugih osoba i to je to.
Ja sa njom neću izlaziti sam, tj. samo nas dvoje.
Pitao bih te opet: da li možeš da budeš i prijatelj devojci koju si zaista duboko voleo a ona je npr. sad udata? jer to je tema..

Naravno da ne bih, mislim i da sam odgovorio na ovu temu, a ako nisam, negde sam to napisao.
Nisi ti jedinstven slučaj, mislim da je to prečesto tako, a nisi ni rđav čovek zbog toga.

Naravno da ne bih, mislim i da sam odgovorio na ovu temu, a ako nisam, negde sam to napisao.
Nisi ti jedinstven slučaj, mislim da je to prečesto tako, a nisi ni rđav čovek zbog toga.

pročitao sam temu od početka ali sam nov ovde, ne znam vas sve ovde i ne znam ko je šta rekao.
Ja sam govorio o prijateljstvu posle veze. Pre veze jeste moguće ali kao što rekoh mora da bude neka mnogo dobra komplikovana priča i neki mnogo dobar čovek, i da mu se ne sviđa mnogo ta devojka, ali ako mu se ne svišđa zašto je onda naziva prijateljem. Ljudi različite stvari nazivaju istim rečima. Što je za mene ljubav za nekog je zaljubljenost. Što je za mene drugarstvo za nekog je prijateljstvo itd.
Ja sam malo specifičan pa zato kažem da ja lično ne mogu da budem prijatelj devojci imajući u vidu da ne znam za "malo". Ako neko postane moj prijatelj to onda znači i neizmerno davanje sa moje strane... nema malog i površnog...U tom smislu takvu devojku bih poželeo za vezu. aAako je ona već u vezi onda ja i ne mogu da joj budem prijatelj onako kako ja to umem.
A zamisli u braku? Udata žena i ja i ona sami kao izlazimo na ručak, idemo u bioskop, šetamo. A njenom mužu je to ok? bezveze...

Dragojlo..od kada si ti nov ovde...:lol:
Nov sam "since 2006" :))))
A sad ozbiljno..mislio sam nov u smislu da ne posecujem ljubav i seks..mozda sam postovao par puta..morao bih da proverim...inace ne postujem ni na ostalim podforumima odavno
Imaj na umu da postoji još jedan dragojlo :O
Taj je dragojlo sa malim d i to nisam ja pa ko veruje veruje. Evo videh da mi čak ljudi dadoše reputacije pre par dana a u stvari su hteli njemu da daju :O
Inače ja samjedini pravi Dragojlo jer sam se pre njega registrovao ali Krstarica dozvoljava takve propuste i šta sad...

Nov sam "since 2006" :))))
A sad ozbiljno..mislio sam nov u smislu da ne posecujem ljubav i seks..mozda sam postovao par puta..morao bih da proverim...inace ne postujem ni na ostalim podforumima odavno
Imaj na umu da postoji još jedan dragojlo :O
Taj je dragojlo sa malim d i to nisam ja pa ko veruje veruje. Evo videh da mi čak ljudi dadoše reputacije pre par dana a u stvari su hteli njemu da daju :O
Inače ja samjedini pravi Dragojlo jer sam se pre njega registrovao ali Krstarica dozvoljava takve propuste i šta sad...

Ti si bree..i nemoj da te sada tuzim tamo kod Zena..:mrgreen:

Nema tu pravila, zavisi od slučaja do slučaja... Nekad se strasti brzo smire pa budemo ok, a nekad te ozbiljno poremeti cela priča pa zamrzim tu ososbu za doveka. Mislim da je jedna upravo tako prošla, ja takve osobe neću ni za prijatelje ni kres varijantu, a kamo li za vezu. Opet, ima ih dosta sa kojima volim da se čujem, jer na kraju krajeva samo jednostavno nije išlo. A neke nemam pojma dal su žive uopšte :D

Back