Dragojlo
Zainteresovan član
- Poruka
- 181
Ili mora da bude neka mnogo komlikovana situacija sa njom plus prica (koja je ujedno i ta situacija)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovoljno mi je da bude iza granica koje sam postavio i koje ne prelazim - dakle: udata je, u vezi je, u poziciji sam da zloupotrebim poverenje, ili nadmoć.
Ali, malo je muških budala kao što sam ja, pamatni hebu i ne preispituju se mnogo.
e to je ta priča o kojoj govorim. Ali ako nema prepreka ? I drugo...šta ako prepreke nestanu? Ja ne želim da budem prijatelj ni sa devojkom sa kojom ne postoje prepreke, jer šta ako se ona zaljubi u mene?
Po meni ja nemam tu šta da tražim..evo imam baš takvu situaciju sad. Nema dečka nemam devojku nema prepreka ali mi se ne sviđa. Da li ću biti prijateljs a njom? NE. Zašto? Zato jer ako je poželim za prijatelja ( a imam ih jako jako malo) poželeću je i za devojku. Takav sam ja naravno. Možemo da budemo drugovi u nekom širem društvu da se viđamao jednom nedeljno u društvu drugih osoba i to je to.
Ja sa njom neću izlaziti sam, tj. samo nas dvoje.
Pitao bih te opet: da li možeš da budeš i prijatelj devojci koju si zaista duboko voleo a ona je npr. sad udata? jer to je tema..
To sve zavisi kako se veza zavrsi..Da li mislite da je ovo moguce, meni to nikad nije uspelo. mada vecina prica kao ostao sam u kontaktu sa bivsim/om ostali smo prijatelji i te fore..
Naravno da ne bih, mislim i da sam odgovorio na ovu temu, a ako nisam, negde sam to napisao.
Nisi ti jedinstven slučaj, mislim da je to prečesto tako, a nisi ni rđav čovek zbog toga.
Nov sam "since 2006"Dragojlo..od kada si ti nov ovde...![]()
Nov sam "since 2006")))
A sad ozbiljno..mislio sam nov u smislu da ne posecujem ljubav i seks..mozda sam postovao par puta..morao bih da proverim...inace ne postujem ni na ostalim podforumima odavno
Imaj na umu da postoji još jedan dragojlo :O
Taj je dragojlo sa malim d i to nisam ja pa ko veruje veruje. Evo videh da mi čak ljudi dadoše reputacije pre par dana a u stvari su hteli njemu da daju :O
Inače ja samjedini pravi Dragojlo jer sam se pre njega registrovao ali Krstarica dozvoljava takve propuste i šta sad...
NisamTi si bree..i nemoj da te sada tuzim tamo kod Zena..![]()