D1cA
Zainteresovan član
- Poruka
- 216
Da li mislite da je ovo moguce, meni to nikad nije uspelo. mada vecina prica kao ostao sam u kontaktu sa bivsim/om ostali smo prijatelji i te fore..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mislite da je ovo moguce, meni to nikad nije uspelo. mada vecina prica kao ostao sam u kontaktu sa bivsim/om ostali smo prijatelji i te fore..
Nije mi uspelo, jednostavno neprijatno je, neka neprijatna tisina, a obicno jedna strana krivi drugu, tako da to saborira odnos u startu.
A da raskinem sa devojkom i da posle budemo prijatelji a ona da mi prijateljski kaze da je nasla drugog posle par dana, pa ne bi mi bilo lako, a verujem ni njoj da je situacija obrnuta.
pa ne znam
kada znas da si nekog mnogo voleo, da ti je bio nesto posebno, da se sve zavrslo i kako sad..
cudno mi je sve to
posebno kada ima varnica prema tom nekom, kakvo je to prijateljstvo?
Pa sto si je sutnuo? Naravno da ce da nadje nekog drugog. Sta hoces? Da se obuce u crninu i zamonasi ? I breee.
Zavisi od drugih faktora....
S svima sam ostala prijatelj, i jos bolji nego posle veze....
^
Nerealno i neiskreno. Moguće je ostati u kontaktu ali prijateljstvo u pravom smislu reči teško. To što ne pređete na drugu stranu ulice kada je/ga vidite i imate komunikaciju u rangu "gde sad radiš...", "kako tvoji..." i sl. pro-forme razgovori, nisu prijateljstvo.
a ako se posecujete, manje vise zbog gluposti, slava itd
ako se i dalje nekako pomazete, brinete ili bar jedna strana
znate i dalje sta je kome bitno, sta radi i kakve probleme ima?
zasto mora biti?