Sta mislite o prijateljstvu posle veze?

• Začetnik teme Začetnik teme D1cA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li mislite da je ovo moguce, meni to nikad nije uspelo. mada vecina prica kao ostao sam u kontaktu sa bivsim/om ostali smo prijatelji i te fore..

Moguce je.
Samo prema jednom osecam prezir.
Sa ostalima sam u odlicnim odnosima, ne druzimo se, ali mi je drago kada ih vidim i znam da su dobro.
A sa jednim imam odnos koji se nikada nece prekinuti, samo menjati oblike. Vidjamo se. Trenutno nema fizicke intimnosti, ali prosto znam da je uvek tu.

Nije mi uspelo, jednostavno neprijatno je, neka neprijatna tisina, a obicno jedna strana krivi drugu, tako da to saborira odnos u startu.
A da raskinem sa devojkom i da posle budemo prijatelji a ona da mi prijateljski kaze da je nasla drugog posle par dana, pa ne bi mi bilo lako, a verujem ni njoj da je situacija obrnuta.

Nije mi uspelo, jednostavno neprijatno je, neka neprijatna tisina, a obicno jedna strana krivi drugu, tako da to saborira odnos u startu.
A da raskinem sa devojkom i da posle budemo prijatelji a ona da mi prijateljski kaze da je nasla drugog posle par dana, pa ne bi mi bilo lako, a verujem ni njoj da je situacija obrnuta.

Pa sto si je sutnuo? Naravno da ce da nadje nekog drugog. Sta hoces? Da se obuce u crninu i zamonasi ? I breee.

Da li mislite da je ovo moguce, meni to nikad nije uspelo. mada vecina prica kao ostao sam u kontaktu sa bivsim/om ostali smo prijatelji i te fore..

Zavisi od drugih faktora....

S svima sam ostala prijatelj, i jos bolji nego posle veze....

Jednog nisam zelela da imam u svojoj blizini, prosto zato sto je losa osoba :)

Nema veze da li smo izlazili,ili ne- Izlazenje je samo bila prilika da ga bolje upoznam kao osobu - bio je los ... Huh ^^

Nerealno i neiskreno. Moguće je ostati u kontaktu ali prijateljstvo u pravom smislu reči teško. To što ne pređete na drugu stranu ulice kada je/ga vidite i imate komunikaciju u rangu "gde sad radiš...", "kako tvoji..." i sl. pro-forme razgovori, nisu prijateljstvo.

Nerealno i neiskreno. Moguće je ostati u kontaktu ali prijateljstvo u pravom smislu reči teško. To što ne pređete na drugu stranu ulice kada je/ga vidite i imate komunikaciju u rangu "gde sad radiš...", "kako tvoji..." i sl. pro-forme razgovori, nisu prijateljstvo.

a ako se posecujete, manje vise zbog gluposti, slava itd
ako se i dalje nekako pomazete, brinete ili bar jedna strana
znate i dalje sta je kome bitno, sta radi i kakve probleme ima?

Back