sta mislite o ovome?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam kakav je rezim ishrane za mushko kad se goji,ali znam shta su meni rekli,ne treba ti nutricionista

stalno moras da jedes

u osam dorucak

posle dva sata uzina

izmedju ta dva sata neko voce

rucak

posle dva sata uzina opet

izmedju jabuka

treba u malim kolicinama,ali stalno da jedes

jedi banane i jabuke,od toga se goji,od sladoleda takodje

i raamena

ne znam kakav je rezim ishrane za mushko kad se goji,ali znam shta su meni rekli,ne treba ti nutricionista

stalno moras da jedes

u osam dorucak

posle dva sata uzina

izmedju ta dva sata neko voce

rucak

posle dva sata uzina opet

izmedju jabuka

treba u malim kolicinama,ali stalno da jedes

jedi banane i jabuke,od toga se goji,od sladoleda takodje

i raamena

najbolje je ako ima para da svaki dan jede 200 gr. mlevene plazme i 2 l mleka ;) to je bolje nego da pojede 1kg snicli.

Ubitacna kombinacija puna proteina,belancevina itd. moj burazer vec god dana jede svaki dan to(izbacio je slatkise i sokove skorz) i nabacio je brutalnu misicnu masu.

najbolje je ako ima para da svaki dan jede 200 gr. mlevene plazme i 2 l mleka ;) to je bolje nego da pojede 1kg snicli.

Ubitacna kombinacija puna proteina,belancevina itd. moj burazer vec god dana jede svaki dan to(izbacio je slatkise i sokove skorz) i nabacio je brutalnu misicnu masu.

stvarno? :)

ne znam,ja kad sam isla kod jedne doktorice za ishranu da povratim kilazu ( josh je vracam ) ona mi je bash rekla sokovi,sladoled,mnogo voca,da jedes stalno...mada ne znam kako to kod mushkih ide,verovatno moraju mnogo vishe :D

ali Silver,alal ti vera tako sam se bolesno utripovala da si neko drugi,jer je kupatilo skoro identicno:lol:

stvarno? :)

ne znam,ja kad sam isla kod jedne doktorice za ishranu da povratim kilazu ( josh je vracam ) ona mi je bash rekla sokovi,sladoled,mnogo voca,da jedes stalno...mada ne znam kako to kod mushkih ide,verovatno moraju mnogo vishe :D

ali Silver,alal ti vera tako sam se bolesno utripovala da si neko drugi,jer je kupatilo skoro identicno:lol:

pa sad ne znam nisam neki extra expert za ishranu al' znam da nije isto kada hoces recimo da se ugojis pa jedes svasta i kada hoces masu da nabacis u teretani.Za ovo drugo dosta toga trebas da izbacis iz ishrane(i promenis ishranu) da ti ne stvara masnocu/salo: slatkise,gazirane sokove,hleb,meso svinjsko( umesto toga tunjevina i belo samo) itd. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back