sound_of_my_life
Primećen član
- Poruka
- 680
E da ima stvarno dobrih profesora koji se trude, postuju djake itd. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta si ti dala? Ajde pojasni mi. Ne nisu gluposti da ucimo gomilu nepotrebnih stvari, da li si tako davno zavrsila skolu pa si zaboravila? Ako nisi primetila to su rekli...pa, svi sem tebe na ovom forumu. Da ne pominjem odnos vecine nasih profesora (opet ponavljam, iam izuzetakaDo sada nisi dala neke jake argumente zasto su lose... To da ucimo gomilu stvari koje nam nece kasnije trebati, to su ciste gluposti tako da me postedi toga molim te... I ne samo mene, vec i ostale ovde... Kad budes imala jake razloge da verujes da su nase skole sranje, onda mi se javi...
Prvi put cujem da su im studije lake. Za razliku od ostalog skolovanja gde se uce tra la la stvari studije su jako teste, ali posle njih postajes pravi strucnjak.Zato su im tako lake i gimnazije i studije...
temptation...:Ja sam u SAD zavrsila drugi razred osnovne skole i mogu da kazem da im je sistem mnogo bolji nego nas. Meni je bilo mnogo lakse da naucim engleski da citam i pisem nego srpski, zato sto tamo uciteljice stvarno rade posao za koji su placene i bave se decom. A plata im za njihov standard nije velika. One vole decu i vidi se da svoj posao rade iz ljubavi i trude se, jer i najmanja greska moze kostati posla. Za srednje skole ne mogu da tvrdim kakve su, ali pretpostavljam da je sistem slican, da se vise ide na prakticno znanje i smanjivanje kolicine nepotrebnih podataka. A ja u tome ne vidim nista lose...
Ok ne iz jednog predmeta za neki test ali otprilike toliko stalno drzim u glavi iz mojih 12 predmeta koje moram da ucim (sve sem vladanja, fizickog i likovnog)Kada si u zivotu bubala 400 strana
Naravno. Slazem se. Ali ne za svaki predmet nego za ono sto nas interesujeljudi moraju da rade sami
Onaj loogyc ccc...Ma celo odeljenje mi kaze da je do dominata samo onaj loogyc ccccc. ma nema on pojma. A Emily uvek voli da se tripuje kako imamo mnogo vise da ucimo nego sto u stvari treba, djole se solidarise sa njom... I tako zar nisam divnu pricicu smislila sve samo da ne ucim do krja hriscanstva
Ona ne mora da uci nista do kraja god petica joj je zagarantovanasound_of_my_life:Naravnop.s. i ja bih vas lozila da treba vise da sam Emily, koja je isla na takm. is history...
![]()
4 petice:shock: :shock: :shock: Oklen ti toliko??????? I jel si sad srecan posto verujem da su ti tvoji rekli dokle treba???:grin: :-D :grin:loogyc:Onaj loogyc ccc...hm, ja nemam pojma dokle treba da se uci, znam samo da je predavala do hriscanstva.. U svakom slucaju, danas cemo da pitamo.. Bole me qr*c i bilo sta da dobijem.. imam 4 petice..
![]()
Jesam li ja rekla da MORAM sl. godine na takm.?Ona ne mora da uci nista do kraja god petica joj je zagarantovana
:shock:4 petice