gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Šta vas bole kita koliko ona ima kila, sve što je pojela je i platila, nije vam iz usta uzela
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ko je sad ovde lokal patriota, ti ili ja?Slobodno,put ti je otvoren ali van Srbije.
Mićo, ne pali vatru, znasJa bih te sad banovala na njegovom mestu. Samo kažem.![]()
Debela pojela si bambijaŠta vas bole kita koliko ona ima kila, sve što je pojela je i platila, nije vam iz usta uzela
Ona nijeDebela pojela si bambija
Mislim da su to muskarci koji vole bucmaste zene.Pozdrav,
Evo zanima me kako gledate na muskarce koji imaju "bucmaste" zene ili devojke. Naravno da li biste se trudili da vaseg partnera dovedete u bolju
fizicku formu ili vam je svejedno kako izgleda spolja?
Razbi covek odgovor na temuMislim da su to muskarci koji vole bucmaste zene.
Krade mi temu sa zenaPozdrav,
Evo zanima me kako gledate na muskarce koji imaju "bucmaste" zene ili devojke. Naravno da li biste se trudili da vaseg partnera dovedete u bolju
Ako je do fizicke forme onda probaj da lomis ruku s nekom ...buckasstom...Pozdrav,
Naviklo to po seljackim bircuzima u predgradjima londona i ne izlazi iz nje ni kad je na finim mestia, jos misli da je in....kakav recnik,i sve pojeftinelo,to je uzas.
Pozdrav,
Ako ti se dize i na grob ti ga turaj ja o tebi bracala misliti necu