Sta mislite o muskarcima kojima se dopadaju bucmaste zene?

Pozdrav,
Evo zanima me kako gledate na muskarce koji imaju "bucmaste" zene ili devojke. Naravno da li biste se trudili da vaseg partnera dovedete u bolju
fizicku formu ili vam je svejedno kako izgleda spolja?
Sta ima da ih gledam ili ne,svako ima svoj ukus ili afinitete.
Lose je kad covek bira iskljucivo na osnovu fizickog izgleda,ne uzimajuci u obzir ostale kvalitete partnera.
Licno meni kilogrami ne znace previse,osim ako to ogranicava coveka u svakodnevnom zivotu ili narusava zdravlje.

Sta ima da ih gledam ili ne,svako ima svoj ukus ili afinitete.
Lose je kad covek bira iskljucivo na osnovu fizickog izgleda,ne uzimajuci u obzir ostale kvalitete partnera.
Licno meni kilogrami ne znace previse,osim ako to ogranicava coveka u svakodnevnom zivotu ili narusava zdravlje.

Kako ti nista ne znaci ? Zamisli debela zena hrani tvoju decu kao sto je hranila sebe...

Kaze covek koji se poziva na duhovne vrednosti i propoveda veru kao spasenje..
Ajde resi vec jednom sa sobom,jesi li vernik ili hipster?

Ovako,svakako da je bitnija unustasnja lepo od spoljasnje. Ali veoma je bitno da takodje izgledamo normalno: nemamo previse kila,higijena na mestu,uredna odeca,lepo lice...
Ako covek moze da preuzme odgovornost za svoj zivot,onda moze preuzeti odgovornost za zivot svoje dece. Kako ce se hraniti dete roditelja koji imaju previse visak kilograma?
Prosecan covek treba izlgedati kao kao ovaj na mom avataru. Jer misici takodje nisu toliko zdravi,najbolja kombinacija je umereno misicne mase i sala.

• Haha
Reactions: Red
Imam visak kose...
Jbt,smorih se sad.

Kod muskaraca visak kose moze biti genetski faktor,dok kod zena ne moze...
Pogledaj ga:
5c4cdda60c50c.jpg

Takav je slucaj i sa Cormierom:

c52d93f39087eca46fc509a0807def10.jpg

Znam ja vrlo dobro ko je on....
Ali neka,znas kako kaze Biblija Ne pravi sebi idola niti kakva lika...
Verovatno znas,ti si jedan od dvojice Mesija ovde.. :)

Ne znam koji vi imate problem sa mnom...Nisam nikad rekao da sam najbolji,drugo je sta ja mislim o sebi...
A to sto ja iznosim grube komentare,to je moj problem... Kad kazem da treba klati,kaznjavati,to govorim hipoteticki sta bi bilo kad bih mogao.

Back