Šta mislite o mašini za kupanje pasa i mačaka?

BettyBlue

Aktivan član
Poruka
1.482
Ljubitelji maca i kuca, pomozite koliko možete. Evo o čemu se radi:
Prijateljica i njen suprug su se nedavno vratili iz Australije (tamo su živeli desetak godina) i doneli "dog mashine", mašinu za kupanje i maca i kuca. Možete da pogledate ovde:
www.washtec.com.au
Dakle, ceo postupak kupanja traje od 10 do 15 minuta i podrrazumeva kupanje, zaštitu od buva i krpelja i ko hoće i feniranje. U Melburnu je cena 10 dolara i najcesce je "dog mashine" ostavljena uz neki park.
Ova prva srpska mašina bi bila postavljena u blizini Tašmajdanskog parka (čeka se dozvola, kao i priključak za vodu i struju), ali imajući u vidu navike naših ljudi mora dobro da se istraži:
- kolika je ciljna grupa (mi Srbi imamo "bag", kad nešto ne znamo šta je, odmah nas je blam da pitamo... odmah smo sumnjičavi da je to štetno i sl. gluposti), šta vi mislite?
- da li postaviti samo u Beogradu (jednu mašinu, pa je šetati na dva, tri meseca) ili da bude statična
- da li raditi sa zakazivanjem, jer ako šetate kucu i hoćete da je "brčnete" u mašini pre nego odete kući, mrzeće vas da čekate na red opola sata ili više da se okupaju i ostali koji u isto vreme završavaju šetnju (ovo samo hipotetički)
- Cena bi rentabiliteta radi bila ovde oko 550 do 750 din. Da li biste platili toliko?
Pomozite vašim stavovima najljubaznije molim kako bi se napravilo malecko forumso istraživanje u smislu - šta ovde može biti sve prepreka i problem.
Hvala u ime "povratnika" :bye:

Ljubitelji maca i kuca, pomozite koliko možete. Evo o čemu se radi:
Prijateljica i njen suprug su se nedavno vratili iz Australije (tamo su živeli desetak godina) i doneli "dog mashine", mašinu za kupanje i maca i kuca. Možete da pogledate ovde:
www.washtec.com.au
Dakle, ceo postupak kupanja traje od 10 do 15 minuta i podrrazumeva kupanje, zaštitu od buva i krpelja i ko hoće i feniranje. U Melburnu je cena 10 dolara i najcesce je "dog mashine" ostavljena uz neki park.
Ova prva srpska mašina bi bila postavljena u blizini Tašmajdanskog parka (čeka se dozvola, kao i priključak za vodu i struju), ali imajući u vidu navike naših ljudi mora dobro da se istraži:
- kolika je ciljna grupa (mi Srbi imamo "bag", kad nešto ne znamo šta je, odmah nas je blam da pitamo... odmah smo sumnjičavi da je to štetno i sl. gluposti), šta vi mislite?
- da li postaviti samo u Beogradu (jednu mašinu, pa je šetati na dva, tri meseca) ili da bude statična
- da li raditi sa zakazivanjem, jer ako šetate kucu i hoćete da je "brčnete" u mašini pre nego odete kući, mrzeće vas da čekate na red opola sata ili više da se okupaju i ostali koji u isto vreme završavaju šetnju (ovo samo hipotetički)
- Cena bi rentabiliteta radi bila ovde oko 550 do 750 din. Da li biste platili toliko?
Pomozite vašim stavovima najljubaznije molim kako bi se napravilo malecko forumso istraživanje u smislu - šta ovde može biti sve prepreka i problem.
Hvala u ime "povratnika" :bye:

Ja ne bih nikada svog psa kupala i prala masinama gde ima i struje.

Zanimljivo izgleda i ne vidim da je nesto strasnije od obicne kade. Ali, mi npr koji ne zivimo u centru grada jos treba da se cimamo dotle i placamo. Em mnogi ljudi nemaju kola da voze psa svuda, samim tim ni mogucnosti da dodju, a kamoli novac u ovoj nasoj siromasnoj zemlji, mislim da bi pre trebali za pocetak da postave vise parkova za pse, svako naselje da bude snabdeveno jednim, pa tek onda usavrsavanje istih.. U svakom slucaju dobra ideja. Po meni ovo je veoma prakticno, nema prljanja cele kuce nakon kupanja psa, ali mi se ne svidja sto se to nalazi napolju, da psi nakon kupanja budu izlozeni napolju. A i kako bi ih kupali preko zime? Isto ovako? :manikir:

Meni se dopada ideja, mislim da ima svrhe investirati,samo kapiram da u zimskom periodu ne bi radila...a inace u svetu postoji prava masina...koja mi se ne dopada kao ni ovoj sirotoj maci
:sad2:

Tiha jeza... "Moje" macke su vec dovoljno istraumirane sa ulice stigle kod mene da bih im priustila ovakvo kupanje bez nekog ozbiljnog i opravdanog razloga. Ova u masini je uzasnuta. Ako su joj napakovali jos par ovakvih kupanja verovatno su dobili macku sa psihickim problemima.

Back