Sta mislite o ispaljivanju?

i da mislim da bih mogla bez novca isto da zhivim kao i sa novcem.. samo shto bih onda verovatno vishe razmishljala o svim onim stvarima koje sada imam i ne posvecujem im nikakvu pazhnju kao o sushtinski bitnim.. i verovatno bih i ja patila shto nemam gomilu stvari koje mi nisu potrebne..... uf.. to sad vec ne mogu da zamislim..... naprosto mi zvuchi kao lupanjem glave o zid iz sporta

i da mislim da bih mogla bez novca isto da zhivim kao i sa novcem.. samo shto bih onda verovatno vishe razmishljala o svim onim stvarima koje sada imam i ne posvecujem im nikakvu pazhnju kao o sushtinski bitnim.. i verovatno bih i ja patila shto nemam gomilu stvari koje mi nisu potrebne..... uf.. to sad vec ne mogu da zamislim..... naprosto mi zvuchi kao lupanjem glave o zid iz sporta
Eto vidiš...oni koji u robovlasničkoj Srbiji rintaju za šaku evra ne mogu da misle o sreći,nemaju vremena za to.:thumbdown:

e to je sad druga stvar shto ti mislish da je novac presudan za srecu.....
Стекла си погрешан утисак. Где сам ја уопште повезао новац и срећу? :dontunderstand:

Sombor pamtim po mađaricama,pre 20 godina...bio sam srednjoškolac,sve moje vršnjakinje,plavuše.Tad sam voleo plavuše.:)Kakva je sada situacija?:neutral:
Већина Мађарица изгледа лоше. ;) Нпр. у Суботици када видиш женску која лоше изгледа, скоро у највећем броју случајева је у питању Мађарица. ;) Не зна се да ли лошије изгледају или се облаче. :dash:

to je bio sarkazam.. smatram za izrazito retardirano opsesije stvarima... ja vozim stari auto, ja nemam mobilni, u zhivotu ne bih dala $50 za farmerke.. al ne zato shto ih nemam novac vec zato shto nema potrebe... a u siromashnoj srbiji je to i te kako drugachije.. tu se ne jede da bi se qpio ne znam koji telefon.. tu se shteka i rinta i drka da bi se qpilo ne znam shta.... a zashto? is it necessity? no.. its for show.. its all for show....

to je bio sarkazam.. smatram za izrazito retardirano opsesije stvarima... ja vozim stari auto, ja nemam mobilni, u zhivotu ne bih dala $50 za farmerke.. al ne zato shto ih nemam novac vec zato shto nema potrebe... a u siromashnoj srbiji je to i te kako drugachije.. tu se ne jede da bi se qpio ne znam koji telefon.. tu se shteka i rinta i drka da bi se qpilo ne znam shta.... a zashto? is it necessity? no.. its for show.. its all for show....
Мислиш да је само тако у Србији? ;) Стање у Хрваској још горе - људи немају шта јести, али битно да се вози нов ауто на кредит... :dash:
Девојке у град излазе обучене као у Бразилу кур**, као нека одећа, а оно све са бувљака. :thumbdown:

vidi generalno balkan smatram za nenormalno podruchje.... ljudi u svetu umiru od gladi doslovno.. samo je to poluostrvo onako na svoju ruq.. svuda ljudi rade shtede uche.. budu i glupi i budale i svashta.. al se zna neka razlika izmedju ljudi....
svejedno odsutpili smo od teme i ja se izvinjavam i postavljachu iste i moderatoru koji ce da popizdi kad vidi ovo....

Ma ne moze da ga vadi ni mladost i neiskustvo.

evo jedna lepa pesma:)

Gde ste momci srcelomci
pevacice zavodnice
hajde da se ludiramo
jedni druge sarmiramo

Gde ste slavni sredovecni
mi smo onaj plamen vecni
jos palimo i zarimo
i necemo da starimo

Hajde generacijo
ljubav cuda pravi
svaki greh se prasta