- Poruka
- 9.306
a ti misliš da možeš bez novca,ili ga imaš viška ili šta?:???:e to je sad druga stvar shto ti mislish da je novac presudan za srecu.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti misliš da možeš bez novca,ili ga imaš viška ili šta?:???:e to je sad druga stvar shto ti mislish da je novac presudan za srecu.....
Eto vidiš...oni koji u robovlasničkoj Srbiji rintaju za šaku evra ne mogu da misle o sreći,nemaju vremena za to.i da mislim da bih mogla bez novca isto da zhivim kao i sa novcem.. samo shto bih onda verovatno vishe razmishljala o svim onim stvarima koje sada imam i ne posvecujem im nikakvu pazhnju kao o sushtinski bitnim.. i verovatno bih i ja patila shto nemam gomilu stvari koje mi nisu potrebne..... uf.. to sad vec ne mogu da zamislim..... naprosto mi zvuchi kao lupanjem glave o zid iz sporta
Стекла си погрешан утисак. Где сам ја уопште повезао новац и срећу?e to je sad druga stvar shto ti mislish da je novac presudan za srecu.....
Већина Мађарица изгледа лоше.Sombor pamtim po mađaricama,pre 20 godina...bio sam srednjoškolac,sve moje vršnjakinje,plavuše.Tad sam voleo plavuše.Kakva je sada situacija?
![]()
Мислиш да је само тако у Србији?to je bio sarkazam.. smatram za izrazito retardirano opsesije stvarima... ja vozim stari auto, ja nemam mobilni, u zhivotu ne bih dala $50 za farmerke.. al ne zato shto ih nemam novac vec zato shto nema potrebe... a u siromashnoj srbiji je to i te kako drugachije.. tu se ne jede da bi se qpio ne znam koji telefon.. tu se shteka i rinta i drka da bi se qpilo ne znam shta.... a zashto? is it necessity? no.. its for show.. its all for show....
Moja drugarica je juce prisla nekom decko a on je ismejao pred celom ekopom!!!!! Koji blam,zar ne?![]()
Ma ne moze da ga vadi ni mladost i neiskustvo.