didl
Obećava
- Poruka
- 90
MISLISH O SRPSKOJ DZENIFER LOPEZ KOKO JU JE NAZVAO NJEN DRAGI.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa jedno tries' kila više...didl:MISLISH O SRPSKOJ DZENIFER LOPEZ KOKO JU JE NAZVAO NJEN DRAGI.......
Tuzni_patak:Da naročito praseće loknice, svinjske butkice i veprov stomak....
A da je pitanje da li je Ena fizički krmača/prasica ili mentalno , kakvi bi bili rezultati ankete , hajde prognozeri?
Pa STOKILAŠICA, ako se bude dovoljno trudila!!!Taisa:Baš sam te hvalila, a ti za devojku kažeš u obliku pitanja, da li je fizički ili mentalno krmača.
Moje mišljenje iskreno je da je Ena Popov prelepa. Postoje mnoge debele osobe koje su veoma lepe. Zaprepašćena sam samo IZLIVIMA BESA I GAĐENJA prema ovoj osobi i sudeći po tome ubeđena da je kvalitetna osoba i to još u svojoj ranoj mladosti, a šta će tek postati.!
Taisa:Baš sam te hvalila, a ti za devojku kažeš u obliku pitanja, da li je fizički ili mentalno krmača.
Moje mišljenje iskreno je da je Ena Popov prelepa. Postoje mnoge debele osobe koje su veoma lepe. Zaprepašćena sam samo IZLIVIMA BESA I GAĐENJA prema ovoj osobi i sudeći po tome ubeđena da je kvalitetna osoba i to još u svojoj ranoj mladosti, a šta će tek postati.
Zar je moguće da mnogi od vas lepotu posmatrate tako površno?!
Uzas..ali za marka je ipak doctor nauka.