Šta mislite o Eni Popov?

• Začetnik teme Začetnik teme epfc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kakvo je vaše mišljenje o Eni Popov kao javnoj ličnosti, ako ga imate?

• Imam veoma dobro mišljene o Eni Popov

• Imam dobro mišljene o Eni Popov

• Imam loše mišljenje o Eni Popov

• Imam veoma loše mišljenje o Eni Popov

• Nemam nikakvo mišljenje o Eni Popov

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tuzni_patak:
Da naročito praseće loknice, svinjske butkice i veprov stomak....

A da je pitanje da li je Ena fizički krmača/prasica ili mentalno , kakvi bi bili rezultati ankete , hajde prognozeri?

Baš sam te hvalila, a ti za devojku kažeš u obliku pitanja, da li je fizički ili mentalno krmača.
Moje mišljenje iskreno je da je Ena Popov prelepa. Postoje mnoge debele osobe koje su veoma lepe. Zaprepašćena sam samo IZLIVIMA BESA I GAĐENJA prema ovoj osobi i sudeći po tome ubeđena da je kvalitetna osoba i to još u svojoj ranoj mladosti, a šta će tek postati.

Zar je moguće da mnogi od vas lepotu posmatrate tako površno?!

Taisa:
Baš sam te hvalila, a ti za devojku kažeš u obliku pitanja, da li je fizički ili mentalno krmača.
Moje mišljenje iskreno je da je Ena Popov prelepa. Postoje mnoge debele osobe koje su veoma lepe. Zaprepašćena sam samo IZLIVIMA BESA I GAĐENJA prema ovoj osobi i sudeći po tome ubeđena da je kvalitetna osoba i to još u svojoj ranoj mladosti, a šta će tek postati.!
Pa STOKILAŠICA, ako se bude dovoljno trudila!!! :D

Taisa:
Moje mišljenje iskreno je da je Ena Popov prelepa. Postoje mnoge debele osobe koje su veoma lepe. Zaprepašćena sam samo IZLIVIMA BESA I GAĐENJA prema ovoj osobi i sudeći po tome ubeđena da je kvalitetna osoba i to još u svojoj ranoj mladosti, a šta će tek postati.

Zar je moguće da mnogi od vas lepotu posmatrate tako površno?!

Poceo ti je grand show

.....omg...ne mogu da verujem da postoji ovakva tema,imam loshe mishljenje o Eni,to je cura koja je glupa za medalju...e da sad svi koji krenu da je brane,nek malo razmisle pre nego shto napishu svoj post...jer je bila sa narkomanchinom(Aca Lukas)pa onda sa onim shto je najveci bilde koga sam videla u zivotu tj. Marko...pa onda radi na Grandu.....omg......ma besh me briga shta ona radi samo kazem da joj je glava shuplja.....prohujalo sa vihorom.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back