Da li podržavate čipovanje i vakcinaciju.Kriju li se u istima neke političke namere ? Ja sam mišljenja da su čipovanje i vakcinacija neizbežni i da im primeni istih treba pristupiti što pre.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za cipovanje nisam sto se tice vakcinacije ima onih koji pricaju jedno drugi pricaju drugo a vecina kao ni ja ne zna dovoljno da bi rekla bilo sta ali sam vise za to da se ne vakcinisem i u anketi ti fali opcija da izaberes da ne bi ni jedno ni drugoDa li podržavate čipovanje i vakcinaciju.Kriju li se u istima neke političke namere ? Ja sam mišljenja da su čipovanje i vakcinacija neizbežni i da im primeni istih treba pristupiti što pre.
Znas onaj vic kada pitaju Muju posle vencanja da li mu je zena nevina.Za cipovanje nisam sto se tice vakcinacije ima onih koji pricaju jedno drugi pricaju drugo a vecina kao ni ja ne zna dovoljno da bi rekla bilo sta ali sam vise za to da se ne vakcinisem i u anketi ti fali opcija da izaberes da ne bi ni jedno ni drugo
?Znas onaj vic kada pitaju Muju posle vencanja da li mu je zena nevina.
A on ce: "jedni kazu da jeste, drugi vele da nije."
Ne znam sta je poenta.
E sad ovi teoretičari zavjera i paranoičari kada ovo pročitaju dodje im da polupaju telefone i laptopove ali kako će onda da šeruju zavjere sa istomišljenicima. Ma neka čipuje Gejts samo da ja imam komp i fon.Да неко хоће да те чипује, већ би урадио. А ти не би имао везе о томе.
Па ти већ носиш телефон свуда са собом. Имаш модерни рачунар, телевизор у кући.
Кога интересује, може да зна где се налазиш и шта пишеш на твом телефону/рачунару. Може да чује шта причаш и може да те види.
Ово није параноја и не кажем да то неко већ ради. Али је итекако изводљиво са овом технологијом.
Због чега би те неко чиповао?
Камере и звучници су већ ионако свуда око нас. Сателити који пружају услуге цивилном становништву имају врло добар преглед наших градова, улица и кућа. Војни и шпијунски сателити могу тебе да виде кад изађеш из стана.
Има ли неко потребу да те чипује?
А чак и да има, врло лако то може да уради и без твог знања. Нано-технологија итекако постоји. Тај чип који ти замишљаш може пуно пута да стане у једну таблету кафетина што си јутрос попио за главобољу.
E sad ovi teoretičari zavjera i paranoičari kada ovo pročitaju dodje im da polupaju telefone i laptopove ali kako će onda da šeruju zavjere sa istomišljenicima. Ma neka čipuje Gejts samo da ja imam komp i fon.![]()
Bravo care,objasnio siДа неко хоће да те чипује, већ би урадио. А ти не би имао везе о томе.
Па ти већ носиш телефон свуда са собом. Имаш модерни рачунар, телевизор у кући.
Кога интересује, може да зна где се налазиш и шта пишеш на твом телефону/рачунару. Може да чује шта причаш и може да те види.
Ово није параноја и не кажем да то неко већ ради. Али је итекако изводљиво са овом технологијом.
Због чега би те неко чиповао?
Камере и звучници су већ ионако свуда око нас. Сателити који пружају услуге цивилном становништву имају врло добар преглед наших градова, улица и кућа. Војни и шпијунски сателити могу тебе да виде кад изађеш из стана.
Има ли неко потребу да те чипује?
А чак и да има, врло лако то може да уради и без твог знања. Нано-технологија итекако постоји. Тај чип који ти замишљаш може пуно пута да стане у једну таблету кафетина што си јутрос попио за главобољу.
Tor, duckgogo, linux, android bez gugla play store - to je sve sto domacinu treba.E sad ovi teoretičari zavjera i paranoičari kada ovo pročitaju dodje im da polupaju telefone i laptopove ali kako će onda da šeruju zavjere sa istomišljenicima. Ma neka čipuje Gejts samo da ja imam komp i fon.![]()
Da,ali postoje i zmajevi,ljudi reptiliMislim da je 5G u stvari čipovanje.
U svakom slučaju film Terminator i Holivud generalno su stvorili dosta zbunjenih ljudi.![]()
Kako mislis android bez gugl.pleja,pa to ti je ko da imas tenk a nemas cevTor, duckgogo, linux, android bez gugla play store - to je sve sto domacinu treba.
Доста људи живи у заблуди. Замишљају неки филмски сценарио.Bravo care,objasnio si![]()
Pa to zmajevi i reptili je iz Gospodara prstenova. Teoretičari zavjera umiksuju više holivudskih filmova na koje su se primili i onda to prezentuju. Uglavnom dakle Gospodar, Terminator i Matriks u jednom.Da,ali postoje i zmajevi,ljudi reptili
Kako mislis android bez gugl.pleja,pa to ti je ko da imas tenk a nemas cev![]()
Malo ti je anketa "komunisticka"Da li podržavate čipovanje i vakcinaciju.Kriju li se u istima neke političke namere ? Ja sam mišljenja da su čipovanje i vakcinacija neizbežni i da im primeni istih treba pristupiti što pre.
Ali to nije filmski, mora da postoji Gejts Skajnet Matriks koji je zao i hoće zlatnu milijardu i pokret otpora koji je dobar koji želi 20 milijardi ljudi da žive na selu ko u filmu Hobit.Čipovanje će sigurno doći na red, al nije u tome poenta. Poenta je da li će biti dato ljudima slobodna volja da se izabere šta hoće![]()