Šta mislite o čipovanju i vakcinaciji ?

Da li ste za to da se prvo obavi čipovanje a onda vakcinacija ?

• Ukupno glasova
    5
  • Anketa je zatvorena .
Da li podržavate čipovanje i vakcinaciju.Kriju li se u istima neke političke namere ? Ja sam mišljenja da su čipovanje i vakcinacija neizbežni i da im primeni istih treba pristupiti što pre.
Za cipovanje nisam sto se tice vakcinacije ima onih koji pricaju jedno drugi pricaju drugo a vecina kao ni ja ne zna dovoljno da bi rekla bilo sta ali sam vise za to da se ne vakcinisem i u anketi ti fali opcija da izaberes da ne bi ni jedno ni drugo

Какво сад чиповање.

Жиг звери!
90657161_3096233950411294_8839295943619641344_n.jpg

Za cipovanje nisam sto se tice vakcinacije ima onih koji pricaju jedno drugi pricaju drugo a vecina kao ni ja ne zna dovoljno da bi rekla bilo sta ali sam vise za to da se ne vakcinisem i u anketi ti fali opcija da izaberes da ne bi ni jedno ni drugo
Znas onaj vic kada pitaju Muju posle vencanja da li mu je zena nevina.
A on ce: "jedni kazu da jeste, drugi vele da nije."
Ne znam sta je poenta.

Да неко хоће да те чипује, већ би урадио. А ти не би имао везе о томе.
Па ти већ носиш телефон свуда са собом. Имаш модерни рачунар, телевизор у кући.
Кога интересује, може да зна где се налазиш и шта пишеш на твом телефону/рачунару. Може да чује шта причаш и може да те види.
Ово није параноја и не кажем да то неко већ ради. Али је итекако изводљиво са овом технологијом.
Због чега би те неко чиповао?
Камере и звучници су већ ионако свуда око нас. Сателити који пружају услуге цивилном становништву имају врло добар преглед наших градова, улица и кућа. Војни и шпијунски сателити могу тебе да виде кад изађеш из стана.

Има ли неко потребу да те чипује?
А чак и да има, врло лако то може да уради и без твог знања. Нано-технологија итекако постоји. Тај чип који ти замишљаш може пуно пута да стане у једну таблету кафетина што си јутрос попио за главобољу.

Кога интересује, може да зна где се налазиш и шта пишеш на твом телефону/рачунару. Може да чује шта причаш и може да те види.
Ово није параноја и не кажем да то неко већ ради. Али је итекако изводљиво са овом технологијом.
Камере и звучници су већ ионако свуда око нас. Сателити који пружају услуге цивилном становништву имају врло добар преглед наших градова, улица и кућа. Војни и шпијунски сателити могу тебе да виде кад изађеш из стана.

А чак и да има, врло лако то може да уради и без твог знања. Нано-технологија итекако постоји. Тај чип који ти замишљаш може пуно пута да стане у једну таблету кафетина што си јутрос попио за главобољу.
E sad ovi teoretičari zavjera i paranoičari kada ovo pročitaju dodje im da polupaju telefone i laptopove ali kako će onda da šeruju zavjere sa istomišljenicima. Ma neka čipuje Gejts samo da ja imam komp i fon. :mrgreen:

Bravo care,objasnio si 👍

Mislim da je 5G u stvari čipovanje. :mrgreen:

U svakom slučaju film Terminator i Holivud generalno su stvorili dosta zbunjenih ljudi. :lol:
Da,ali postoje i zmajevi,ljudi reptili :hahaha::hahaha::super:
Tor, duckgogo, linux, android bez gugla play store - to je sve sto domacinu treba.
Kako mislis android bez gugl.pleja,pa to ti je ko da imas tenk a nemas cev :super:

Bravo care,objasnio si 👍
Доста људи живи у заблуди. Замишљају неки филмски сценарио.
Као, биће то чиповање, али ја ћу да се борим против тога и заједно са мојим истомишљеницима да направим побуну против новог светског поретка.
Аха...

Da,ali postoje i zmajevi,ljudi reptili :hahaha::hahaha::super:

Kako mislis android bez gugl.pleja,pa to ti je ko da imas tenk a nemas cev :super:
Pa to zmajevi i reptili je iz Gospodara prstenova. Teoretičari zavjera umiksuju više holivudskih filmova na koje su se primili i onda to prezentuju. Uglavnom dakle Gospodar, Terminator i Matriks u jednom. :hahaha:

Čipovanje će sigurno doći na red, al nije u tome poenta. Poenta je da li će biti dato ljudima slobodna volja da se izabere šta hoće :)
Ali to nije filmski, mora da postoji Gejts Skajnet Matriks koji je zao i hoće zlatnu milijardu i pokret otpora koji je dobar koji želi 20 milijardi ljudi da žive na selu ko u filmu Hobit.

Back