Sta mislite o avionima?

Nikada se nisam vozio avionim, a i zasto bih, kada mogu i sam da letim kao ovaj cika sa mog avatara :D
BIZARRO.gif

Sta forumase misle o ovoj vrsti transporta? Koliko cesto putujete avionima? Da li imate strah? Da li vas je nekada zadesio neki avionski incident? Koliko je najduze vreme koje ste proveli u avionu? Sta mislite o pilotima? Koji je vas omiljeni tip aviona? Da li vam se povraca u avionu?

pa avioni su velike čelične ptice koje kad se sruše budu u vestima
ne putujem i nisam nikad dosad
ne bi mi bio trip
e piloti su čudno istripovani ljudi ne gotivim previše

Sta forumase misle o ovoj vrsti transporta? Koliko cesto putujete avionima? Da li imate strah? Da li vas je nekada zadesio neki avionski incident? Koliko je najduze vreme koje ste proveli u avionu? Sta mislite o pilotima? Koji je vas omiljeni tip aviona? Da li vam se povraca u avionu?

Pa ovako..da krenemo od pocetka...
1. Dobar transpor..ako neko putuje poslovno,letovanje,zimovanje negde dalje... ;)
2. Obicno samo kad idem na more i kad se vracam..divan osecaj stvarno... :D
3. Neee..
4. Ne...hvala boze... :worth:
5. Jedan dan..
6. Pa neki ne voze dobro avion i ceo put se "truckamo" :dash:
A neki pak super voze..i idemo lagano krzo oblake... :dash::zaljubljena:
7. Nemam omiljen tip...
8. Ne

Vozim se cesto avionom. Putovao sam raznim kompanijama i od svi najbolja je bila Qatar airways, izuzetno ljubazno osoblje, avioni su novi i udobni, sve u svemu cista desetka. Drugi po redu su Emirate airways, dok je americka Delta bome najgora. Ameri ko ameri, udri brigu na veselje. Vozio sam se i Jordanskim SkyLink-om oni su ispod prosjeka. Lufthansa je na nivou. dok su balkanse ako ih mogu tako nazvati kompanije tu i tamo trude da budu ok.
Najgori mi je put bio od Bagdada do Tikrita u Iraqu. Nikada se nisam vise molio Bogu nego tada, ali eto i to je proslo.

Webindex

Do sad nisam jos putovala avionom ali panicim pri samoj pomisli na to.
Moj mladji brat je nedavno po prvi put putovao avionom, mislio je cak i da ne ide samo zbog toga, ali je resio da se suoci sa svojim strahom i opisuje to iskustvo kao fenomenalan osecaj.

Back