sta mislite jel veci br zena koje prodaju sex zbog

sve one to rade zato sto su to odabrale
cak i ove koje to rade iz nemastine, sto ne ide da cisti ulaze? sladje je kresnuti se za par desetina eura nego biti cistacica za 150
tako da hedonizam 100%

na stranu oni slucajevi kidnapovanja i drogiranja i primoravanja....to je druga prica
pricam o ovima koje sednu i kazu nemam sta da jedem odoh da se kurrvam....

mislim da se varas, oni koji to rade iz neimastine najmanje rade to iz gedonizma

nemastine od onih koji to rade zbog luksuza i hedonizma..ili je 50/50...?

Ima nas raznih, a i pojam nemaštine je relativan... Ja sam se osećala vrlo siromašno kad nisam imala da kupim nove cipele, a imala sam u tom trenutku troje za svaki dan. Nekima je neimaština kad nemaju da kupe hleb.
A i postoje različite vrste prostitutki. One koje završe na ulici su najčešće tu zato što stvarno nemaju ili zato što su primorane. Kad je elitna prostitucija u pitanju, tu niko ne može govoriti o neimaštini, jer da bi se prodavao na taj način moraš imati dobar početnički kapital. Niko ne plaća nekoliko hiljada e za noć osobi koja se oblači u seknd hendovima ili kod Kineza.

Ima nas raznih, a i pojam nemaštine je relativan... Ja sam se osećala vrlo siromašno kad nisam imala da kupim nove cipele, a imala sam u tom trenutku troje za svaki dan. Nekima je neimaština kad nemaju da kupe hleb.
A i postoje različite vrste prostitutki. One koje završe na ulici su najčešće tu zato što stvarno nemaju ili zato što su primorane. Kad je elitna prostitucija u pitanju, tu niko ne može govoriti o neimaštini, jer da bi se prodavao na taj način moraš imati dobar početnički kapital. Niko ne plaća nekoliko hiljada e za noć osobi koja se oblači u seknd hendovima ili kod Kineza.

ahah pa svi koji imaju pare i iznajme jednu tako kupu prostitutku automatski su i modni dizajneri i razumu se u modu?
u eskort sevisu ovde vesina su studentkinje a nemaju nesto para za odecu

ahah pa svi koji imaju pare i iznajme jednu tako kupu prostitutku automatski su i modni dizajneri i razumu se u modu?
u eskort sevisu ovde vesina su studentkinje a nemaju nesto para za odecu

Ne, mašiš poentu... vidi se razlika u haljini od dve hiljade dinara i dve hiljade e...
A te studentkinje rade za nekih 150- 200 e što se i ne može svrstati u elitnu prostituciju, sad što se to kod nas to tako zove je druga priča... i čim studiraju znači da nisu jedne od onih koje će završiti na autoputu..

sve one to rade zato sto su to odabrale
cak i ove koje to rade iz nemastine, sto ne ide da cisti ulaze? sladje je kresnuti se za par desetina eura nego biti cistacica za 150
tako da hedonizam 100%

na stranu oni slucajevi kidnapovanja i drogiranja i primoravanja....to je druga prica
pricam o ovima koje sednu i kazu nemam sta da jedem odoh da se kurrvam....

Danas je teže naći nekoga da ti da da "čistiš ulaze" nego menadžersku poziciju.
Rade to iz... tradicije. Velika većina.

Back