A ja bih tebe gricnu za uvce... 8)Slatka90:Koja glupost pa ja bi ih ubila od batina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja bih tebe gricnu za uvce... 8)Slatka90:Koja glupost pa ja bi ih ubila od batina
a kazes da su super likovi i drugovi?! KAKO TO?marija>:stvar je u tome sto oni pred nastavnicom glume nevinasca,kao oni nisu krivi,u to vreme su kao imali engleski,a nijedan od njih na engleski ne ide....Bleak WinterFullMoon:kako lupetate ljudi,naravno de ne treba oni da ih prijave,vecj zlochinci sami treba da se jave...
kod nas se to uvek znalo,chim se zapreti tako nekom kaznom,onaj koji je kriv sam se javi da drugi ne bi ispashtali...Kakve veze ima?Dogovorite se pa zajedno platite krechenje (kao odeljenje),kupite to shto nedostaje i kraj priche.
kazem ja...dupeuvlak... 8)Jelena _Becej:Ni ja ne mogu da verujem da toliko lupetate i da ih podrzavate.Naravno da bi ih tuzila jer ne podnosim nepravdu!!!!!!
mario80:tanja90:Oni nisu super face u skoli. Da jesu nebi tako nesto uradili svojim drugaricama.Posto je u pitanju zabrana ekskurzije to nije fer da vam tako nesto nastavnica uradi. Zbog tih "dobrih drugova" nemojte ispastati!!! :wink:
idi promeni pelene...opet si se upiskila...a nismo se tako dogovorili... :shock:
Jelena _Becej:Ni ja ne mogu da verujem da toliko lupetate i da ih podrzavate.Naravno da bi ih tuzila jer ne podnosim nepravdu!!!!!!
koji se nikada nece udati! 8)mario80:kazem ja...dupeuvlak... 8)Jelena _Becej:Ni ja ne mogu da verujem da toliko lupetate i da ih podrzavate.Naravno da bi ih tuzila jer ne podnosim nepravdu!!!!!!
a ko koga?Slatka90:Vec sam rekla trebate napasti ali samo svi zajedno inace citav pokusaj pada u vodu :wink:
Strasno sta prozivljavate!marija>:Prosle nedelje,posle casova,
po noci,cetvorica decaka iz naseg razreda su usli u "mucionicu" matematike,ukrali sestar,spalili(samo coskove)referata,pokrali kontrolne,ostavljali grafite i ko zna sta jos...Matematicarka nas je sledeceg casa docekala besna,pocela da vristi na nas,kao da smo mi krivi zbog toga sto su oni uradili,pocela da nas ucenjuje,ali zar je mogla da pomisli da cemo mi izdati nase drugare,sasvim su ok likovi,odlicni djaci i super drugovi,to su uradili jer im je na kontrolnom podelila keceve...danas nam je dovela policiju pred citav razred,mi smo samo cutali,a ona uzivala dok gleda kako nas policija ispituje!Sada je nasa razredna uzasno ljuta na ceo razred,danas nam je dala kontrolini toliko tezak da to ne bi ni Ajnstajn znao da uradi,namerno,samo nama ga je dala i uopste nece da prica nisakim iz razreda...I plus jos necemo moci ici na eskurziju koju svi jedva cekamo!Pa ostatak razreda nije kriv,to nije fer ponasanje,i mislimo da to nismo zasluzili,bar ne svi!Sta vi mislite o tome,i da li ste bili u slicnoj situaciji?
Bleak WinterFullMoon:kako lupetate ljudi,naravno de ne treba oni da ih prijave,vecj zlochinci sami treba da se jave...
kod nas se to uvek znalo,chim se zapreti tako nekom kaznom,onaj koji je kriv sam se javi da drugi ne bi ispashtali...Kakve veze ima?Dogovorite se pa zajedno platite krechenje (kao odeljenje),kupite to shto nedostaje i kraj priche.
ne moze da se kreci ucionica,u pitanju je priprema matematike...ali i matematicarka to ne bi dozvolila,ona je jedna glupa baba,bljak!Anonymous:ma da, skupite se vas nekoliko, okrechite ucionicu a ko nece, ko ga ebe. tako jedino en pravis ni s*anje drugima a ne ocinkaris ni odeljenje. samo sto es to nece desiti nego ce neko da ocinkari te likove a to isto nije fer
kad ortaci provale da ih cinkaris ovde...gotova si...marija>:ne moze da se kreci ucionica,u pitanju je priprema matematike...ali i matematicarka to ne bi dozvolila,ona je jedna glupa baba,bljak!Anonymous:ma da, skupite se vas nekoliko, okrechite ucionicu a ko nece, ko ga ebe. tako jedino en pravis ni s*anje drugima a ne ocinkaris ni odeljenje. samo sto es to nece desiti nego ce neko da ocinkari te likove a to isto nije fer
ne cinkarim nikoga,samo sam pitala za savet...mario80:kad ortaci provale da ih cinkaris ovde...gotova si...marija>:ne moze da se kreci ucionica,u pitanju je priprema matematike...ali i matematicarka to ne bi dozvolila,ona je jedna glupa baba,bljak!Anonymous:ma da, skupite se vas nekoliko, okrechite ucionicu a ko nece, ko ga ebe. tako jedino en pravis ni s*anje drugima a ne ocinkaris ni odeljenje. samo sto es to nece desiti nego ce neko da ocinkari te likove a to isto nije fer![]()
nemoj da pravis gluposti da te ne bi isprasili po tom malom dupetu...utopi se u vecinu. 8)marija>:ne cinkarim nikoga,samo sam pitala za savet...mario80:kad ortaci provale da ih cinkaris ovde...gotova si...marija>:ne moze da se kreci ucionica,u pitanju je priprema matematike...ali i matematicarka to ne bi dozvolila,ona je jedna glupa baba,bljak!Anonymous:ma da, skupite se vas nekoliko, okrechite ucionicu a ko nece, ko ga ebe. tako jedino en pravis ni s*anje drugima a ne ocinkaris ni odeljenje. samo sto es to nece desiti nego ce neko da ocinkari te likove a to isto nije fer![]()