ŠTA MISLIŠ?

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

ŠTA MISLIŠ?

Dobro bre…..
Zar ti zaista misliš
Da ja o tome ne mislim?
O ćemu li ti misliš
Ako misliš da ja ne mislim
Kad znaš da mislim
I ja znam da mislim?

Takodje,
Ne mogu da verujem
Da misliš
Da ja mislim
Da ti ne misliš
O tome o čemu znam da misliš
I o čemu znaš da misliš.

A znaš šta ja mislim?
Mislim da previše misliš
O tome što misliš
I o tome što misliš da ja mislim
Pa od tog silnog razmišljanja
I ne vidiš šta ja mislim
Jer se izgubiš u sopstvenom mislima
A to isto i za sebe mislim
Tako da ispade
da od mislimo ne vidimo šta mislimo
a svakako se i mi od misli ne vidimo.

Zato....ajde da malo promenimo
Da se kratko bar odmorimo,
I prepustimo se....i ....
Mislim... da ne mislimo
nego da jedno drugo vidimo
Šta misliš? :zcepanje:

Parodija na tupljenje do besvesti u vidu ubedjivanja takodje do besvesti (što ne preferiram ni pod razno) pri čemu stradaju živci i svesti :lol: ....i lekić kako pasti u obostranu opuštajuću lepu besvest bez posledica po svest :gace::brus:

attachment.php

PS Dobro jutroooo ......baš je lepo, tiho, vlažno do kostiju...sad će kiša....a i vetar nešto kasni :lol:.....:kafa:

Tamišarka;bt246345:
Mislim da ne mislim ;)
Dok kiša pada,
padam i ja
iz misli necijih,
u misli tuđe
e, luđe baš ne može da bude :zcepanje:
i tako dok ne mislim, odmaram :kafa:
mmmm....
A kiša pada, pada...

misaono prelaziš iz jednih tudjih u druge tudje misli
dok ne misliš? ;)
dakleM, kod tebe sve neke lude kapi piče li piče
i na ovaj dan baš liče :rotf:

Do sada sam mislio,da znam da mislim,ali posle ovih tvojih misli,sve mi se zbrkalo.
Ali,resio sam da i dalje mislim,a da li cu nesto da smislim,mislim...mislim....mislim i......
nisam siguran,da li pravilno mislim i nisam siguran......da li uopste vredi....da toliko mislim?:ok:[SC]
Kod:
[COLOR="#FF0000"]
[/COLOR]
[/SC]

Bravo!!! Temu "vozite" perfektno do poučnog raspleta. Stihovi primenjivi od nas samih, pa do nevidljivih, dosadnih blogera. Otkud Vam ovakva tema? Divim Vam se. Vaše biće terapeutski utiče na čitaoca. Stvarno ste me "kupili".:zag:

Lord Gledston;bt246368:
Do sada sam mislio,da znam da mislim,ali posle ovih tvojih misli,sve mi se zbrkalo.
Ali,resio sam da i dalje mislim,a da li cu nesto da smislim,mislim...mislim....mislim i......
nisam siguran,da li pravilno mislim i nisam siguran......da li uopste vredi....da toliko mislim?:ok:[SC]
Kod:
[COLOR="#FF0000"]
[/COLOR]
[/SC]

Šta ti se zbrkalo, pa sve je tako jasno...baš se trudih da budem koncizna :manikir:
Pa misli ako si rešio ali poštujući granicu te druge persone koja takodje misli :zcepanje:

Soradze;bt246375:
Bravo!!! Temu "vozite" perfektno do poučnog raspleta. Stihovi primenjivi od nas samih, pa do nevidljivih, dosadnih blogera. Otkud Vam ovakva tema? Divim Vam se. Vaše biće terapeutski utiče na čitaoca. Stvarno ste me "kupili".:zag:

Tačno, primenljivi, ima ih svugde, samo treba pogledati u ljude a oko mene ih ima dosta...raznih..otud tema. Pišem i o onom što vidim, čujem, pa izvedem zaključak :lol:Ima prilično toga na razne teme u mojim pisanjima. Nisu sve teme samo priče iz mog života, ali jesu iz života.
Blagodarim :hvala:

...raskorak o mišljenju u istom pravcu dvije osobe mogu se i kositi oko iste stvari ili slučaja a ne uskladjuju se i od drugih
nesuglasica ne uvidjaju da imaju ustvari identitete u kognitaciji a ne slušajući riječi obostrane nego ih absurd uhvati slušajući sebe i taj otpor stvara nesporazume a oni su ustvari nesagledivo i nesretno u saglasju i nedolaze do medjuslušanja...naizgled dolazi do logičke igre koju upražnjava Matija Bećković i na tom narodnom susjedstvu gdje je poslovična nesloga samo eto,- da bi nesloga bila a bliša okolina i nemože doći do riječi jer im +akteri' ne dozvoljavaju da ih izmire tj. na apsurd ukažu...što ti misliš o tome kad ja već dugo o tome razmišljam , i šta ćeš ti izmisliti novo kad ja sam na tome non-stop...eto tako vidi Razmišljenje svoje prijateljice,- faraonn Tumnopoteh I...

faraonn;bt246391:
...raskorak o mišljenju u istom pravcu dvije osobe mogu se i kositi oko iste stvari ili slučaja a ne uskladjuju se i od drugih
nesuglasica ne uvidjaju da imaju ustvari identitete u kognitaciji a ne slušajući riječi obostrane nego ih absurd uhvati slušajući sebe i taj otpor stvara nesporazume a oni su ustvari nesagledivo i nesretno u saglasju i nedolaze do medjuslušanja...naizgled dolazi do logičke igre koju upražnjava Matija Bećković i na tom narodnom susjedstvu gdje je poslovična nesloga samo eto,- da bi nesloga bila a bliša okolina i nemože doći do riječi jer im +akteri' ne dozvoljavaju da ih izmire tj. na apsurd ukažu...što ti misliš o tome kad ja već dugo o tome razmišljam , i šta ćeš ti izmisliti novo kad ja sam na tome non-stop...eto tako vidi Razmišljenje svoje prijateljice,- faraonn Tumnopoteh I...

Za razgovor svake vrste treba dvoje, dvoje koji se čuju i vide. Samo tad vide da isto misle i nema potrebe da gube vreme i snagu na ubedjujuća davljenja uz enormno istrćavanje ega na teren :lol: Uz kafu i par rečenica se to i glasno kaže i gotovo.
To ti je kao i nagluvost.....stvara larmu samo onaj ego i ono Ja koje ne čuje nikog do sebe, pa viče po 100 puta isto :lol:

Back