Šta mi se dešava sa računarom

RasoRaso haker

Zainteresovan član
Poruka
263
Ja na primjer skinem neki programi kad restartujem računar(ili ga ugasim pa ponovo pokrenem) nema ga ngdje.Što god instaliram nema ga nigdje sačuvanog.Šta može da bude.Da nije možda program koji sam skinuo Deep Freez 7 i stavio sam nešto na c disk.Da nije zbog njega?

I još jedno pitanje.Vidio sam na net da je jedan dječak klokovao grafičku sa 128 mb rama na 256 ali naravno mu se to oduzelo od RAM memorije.Mogu li ja to isto sa grafičkom NVIDIA 210 i kako?

Hajde ovako da ti objasnim, Deep Freeze je program koji ti na neki nacin dozvoljava da sacuvas stanje racunara i zatim da ga koristis da kazem za testiranje. Racunar mozes da koristis normalno, da instaliras igrice, programe, i ostalo, ali nakon restarta, racunar ti se vraca na prvobitno stanje tj. u stanje u kom je sacuvan, a sve ostalo nakon toga sto si uradio, se brise.
Dakle, obrisi taj program Deep Freeze i vise neces imati taj problem!

A sto se tice graficke kartice, to jedino mozes da pogledas u bios-u, ako mozes da dodelis sa ram memorije na virtualnu tj. graficku!

Poslednja izmena:
Znam našao sam google o Deep Freez-u :D Uklonio ga nisam ali njegovu funkciju jesam.Znači trebao sam da kliknem shift+ctrl+alt+F6 ukucate pass(ako ga niste stavili onda ništa ne stavljate) i kliknete ok.I imate u ponudi Boot freeze , Boot thawed on Next i Boot Thawed i kliknete na ovo zadnje BOOT THAWED.A imam matičnu MSI G41M P26 pa ako neko zna možda neka kaže.Hvala puno

Back