Kao neko ko je imala vezu nekada na daljinu, mogu da ti kažem samo ovo: ako postoji obostrana želja, volja trud, poverenje i stvarno veJika Ljubav, sve može da opstane. Ja sam lični primer za to bila, znači govorim ti iz iskustva. Vreme kao vreme ne mora ništa da znači, da bi nešto išlo na bolje ili na gore, veruj mi. Bitno je samo ono šta Vi, kao par želite. Ne želite. Na šta ste se obavezali ili niste jedno drugome. O, tome se radi. Mislim, da ste trebali o tome detaljno...detaljnije da porazgovarate pre njegovog odlaska. Jer svaka veza zahteva trud, posvećenost i ulaganje soptsvenog vremena, želje, emocija, znaš. A, veze na dačjinu su posebno delikatne. Jer ti nemaš koga da poljubiš kada ti je teško, da dodirneš, da zagrliš i to ume da bude, jako, jako teško. Ali...i uvek postoji jedno ali. Ako oboje znaju šta žele i koga žele, vreme tu ništa ne može da učini...da našteti i naškodi. Ali, tu zaista treba biti karakter i precizno i jasno definisati sve. Hoću reći, da je on sada u nooj državi, faza privikavanja, naprosto zbunjenosti...ali hej...niko me neće ubediti, da tri dana nije stigao da se javi?! Znači, ljudi moji niko me neće ubediti. Jer ako ti je neko bitan i jako mnogo drag, ti znaš, da će neko za tebe brinuti, sekirati se, želeti da te čuje, kao i ti nekoga. Da ćeš jedva čekati da mu / joj čuješ glas. Ljudi moji, daljina je samo izgovor, veruj mi. Ko nešto hoće- taj hoće. Ko neće, veru mi, neće i naći će bilo koji izgovor. A, ko ume samo da te voli, dok ti ej pred nosom, onda slabe vajde od takve ljubavi, čim makne nogu. Jer ja znam šta je to i ja verujem u to, da nešto može da ti bude mnogo, mnogo i jako, jako daleko a da ti bude na sam otkucaj srca blizu. A, da je pustiti sms ili mejl onome koga voliš uživanje, želja i jedva čekaš da otvoriš oke, da ugledaš taj sms na displeju ili da otvoriš inboks pa da pročitaš to nešto...a toliko ti vremena treba , isto koliko i kada jedeš, dišeš, čitaš. Znači, šta? Stigao je sve to, samo ne i da se javi? Hoću reći, ne treba dizati odmah paniku, tenziju, trku frku i dreku, porazgovaraj najpre sa njim, pitaj ga. Šta se dešava. Ako je stvarno dodje do toga, da naprosto vidiš da neko ne ulaže isti trud, posvećenost i ne pokazuje želju za istim, onda ga lepo "pusti" . Ponekad imaš i ljude, koji naprosto čekaju da ih ostaviš...jer ne umeju da ostave. Jer nisu dovoljno hrabri, da kažu da sa istim intenzitetom nisu u stanju, da žele. Da vole. I da čuvaju. Nadam se da Vi niste par, jedan od takvih, već posve suprotan. Da ćete umeti i želeti da prevazidjete sve ono na šta Vas život sada stavlja. Iskušava i proba. Da se vidi i pokaže, koliko je Vaša ljubav istinski važna, prava i jaka. Kako pojedinačno, svakome od Vas, kako oboma, kao jedan maJeni tim. Iskreno Vam želim svaku sreću i da istrajete. Svako dobro.