L LAVICA DUPLA Gost 24.03.2004. u 15:42 - sta lavovi mrze #7 Ne vole kada nisu u centru paznje; kada ne uspeju iz prve da ostvare nesto sto im je vazno, ali zato NIKAD NE ODUSTAJU...
Ne vole kada nisu u centru paznje; kada ne uspeju iz prve da ostvare nesto sto im je vazno, ali zato NIKAD NE ODUSTAJU...
Gost 24.03.2004. u 22:14 - sta lavovi mrze #8 LAVICA DUPLA: Ne vole kada nisu u centru paznje; kada ne uspeju iz prve da ostvare nesto sto im je vazno, ali zato NIKAD NE ODUSTAJU... Kliknite za proširenje... e ovo je bas tacno,ja to iz iskustva
LAVICA DUPLA: Ne vole kada nisu u centru paznje; kada ne uspeju iz prve da ostvare nesto sto im je vazno, ali zato NIKAD NE ODUSTAJU... Kliknite za proširenje... e ovo je bas tacno,ja to iz iskustva
J janija Gost 25.03.2004. u 10:57 - sta lavovi mrze #9 ja sam lav u horoskopu i najvise mrzim kada neko okusava da mi oduzme slobodu
Gost 01.04.2004. u 00:26 - sta lavovi mrze #12 Anonymous: LAVICA DUPLA: Ne vole kada nisu u centru paznje; kada ne uspeju iz prve da ostvare nesto sto im je vazno, ali zato NIKAD NE ODUSTAJU... Kliknite za proširenje... e ovo je bas tacno,ja to iz iskustva Kliknite za proširenje... Ja se eto sa tim ne bi slozila isto iz iskustva, ali kazem samo za muskarce koji su u znaku lava!
Anonymous: LAVICA DUPLA: Ne vole kada nisu u centru paznje; kada ne uspeju iz prve da ostvare nesto sto im je vazno, ali zato NIKAD NE ODUSTAJU... Kliknite za proširenje... e ovo je bas tacno,ja to iz iskustva Kliknite za proširenje... Ja se eto sa tim ne bi slozila isto iz iskustva, ali kazem samo za muskarce koji su u znaku lava!