- Poruka
- 3.950
Dakle morala sam. Veću glupost skoro nisam gledala. Uspela je da upropasti knedle. Nove domaćice joj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iz znatiželje sam pogledala, baš ne izgleda dobroDakle morala sam. Veću glupost skoro nisam gledala. Uspela je da upropasti knedle. Nove domaćice joj.
Potpuni promašaj u svakom smislu.iz znatiželje sam pogledala, baš ne izgleda dobro
da i to je toliko očito u receptu da svatko tko se imalo razumije u to kako se rade knedle sa šljivama ne bi niti pokušao onako nešto raditiPotpuni promašaj u svakom smislu.
Onoliki margarin kad se ohladi i stisne o mekoći knedle može samo da sanja. Internet kuvarice spasi bože, mada ima par njih koje stvarno znaju šta rade i to volim da pogledam.da i to je toliko očito u receptu da svatko tko se imalo razumije u to kako se rade knedle sa šljivama ne bi niti pokušao onako nešto raditi
Može neskvik, ili baš mora kakao?Treba mi ideja za nešto kremasto, čokoladno , ali da u sastavu nema čokolade, nego kakao.
Neki kolač, krem...
Jer ovoj maloj od čokolade iskaču bubuljice a od kakaa ne.
Kakao, od veštaka joj se kvari koža, kaže.Može neskvik, ili baš mora kakao?