Šta kupiti do 3500€

Nista sminkano nije,nit je opran motor,niti je dubinski opran enterijer,niti je auto masinski poliran!
A presao je 214000 km i poseduje servisnu knjizicu sa svim fiskalnim racunima i specifikacijom delova!!!:worth: U voznji je apsolutno besprekoran jer je ocigledno auto maksimalno odrzavan i servisiran jer ima nove diskove i plocice,uradjen je veliki servis,ima skoro nove gume.... ma neverovatan auto.
I sad kad vi vidite ovako sacuvan auto sa tolikom kilometrazom sta mislite koliko su onda presli oni sto su vec umorni a imaju na satu 130k km?
Meni na oglasu stoji 123456 km ali to je stavljeno tek da zagolicamo mastu ljudi i pomisle otkud takva kilometraza a na satu automobila stoji njegova km i na toliko je i carinjen a ja namerno necu da kazem kolio je presao auto preko telefona dok ne dodje kupac da ga vidi jer izgleda kao da je presao 30-40k km.:)

Dule,

Ja bi pre kupio kola za koja mi prodavac kaže: "E, prešao je 214,000 km, imaćeš da radiš veliki servis, itd..." Mrzim kada me neko maže tipa "Samo 90,000 km, veoma redak primerak, zategnut ko čaša..." trle mrle.

Drugo, suludo je porediti auto koji je 5 godina mlađi, kada je proizvodnja uhodana i kada je verovatno većina "dečijih bolesti" iz proizvodnje uklonjena. Tu je onda i zamor materijala - ne sada da će nekom otpasti vrata ili tako šta, ali gumeni delovi (kederi, creva itd...) su verovatno u lošijem stanju na 10 godina starom autu, nego na 5 godina starom.

Uostalom - ko ima para - kupiće, ko nema - k.enjaće. I kraj priče.

BTW, ja sam naleteo na GOTA Car placu na povoljne cene i kupio sam yuga za 1500EUR. Posle se ispostavilo da su to ustvari vozila VB leasinga i da tu ima raznih kolica. Bio je i neki Grand Cherokee mnogo moćan, ispod cene, ali avaj... Ne lipši magarče. :roll:

Pre 5-6 godina sam vozio Golfa III koji je bio 1994 godiste na Kosovo da ga registrujem. 400 km u jednom pravcu a kad sam se vracao menjao sam se sa drugarom za Bravo i ustanovio da je Golf mnogo bolji.
Bio je sa 1,8 motorom od 90 ks i ja sam se jednostavno odusevio kako je bio utegnut i savrseno sacuvan a imao je servisnu knjizicu gde je zadnji servis bio radjen na 200k km i uvezao sam ga iz Nemacke. Ne znam sta je tu lose osim da se srbin dokopao vecito najjeftinijeg primerka pa mu ne valja sto je i logicno.

Pre 5-6 godina sam vozio Golfa III koji je bio 1994 godiste na Kosovo da ga registrujem. 400 km u jednom pravcu a kad sam se vracao menjao sam se sa drugarom za Bravo i ustanovio da je Golf mnogo bolji.
Bio je sa 1,8 motorom od 90 ks i ja sam se jednostavno odusevio kako je bio utegnut i savrseno sacuvan a imao je servisnu knjizicu gde je zadnji servis bio radjen na 200k km i uvezao sam ga iz Nemacke. Ne znam sta je tu lose osim da se srbin dokopao vecito najjeftinijeg primerka pa mu ne valja sto je i logicno.

Pa generalno vazi za najlosijeg golfa, jer je vw imao probleme sa kooperantima, pa je bilo dosta problematicnih delova. One poslednje serije, npr. iz 96 ili 97 godine su bile mnogo bolje! Licno sam video vise zardjalih/trulih trojki nego dvojki! Mada, po meni je u toj cenovnoj kategoriji mnogo bolji izbor audi jaje, jos ako je 90 :whistling: klima, el. podizaci, poneki sa koznim sedistima i skoro obavezan quattro pogon, snazni motori, od 2.0 sa 115 ks do 2.3 sa 20v i 170 ks, a ugradjivao se i 2.2 20v turbo od 220ks, ali su takvi izuzetno retki!
http://www.polovniautomobili.com/oglas1418126/audi_90_quattro_20_v/

Back