Šta kupiti do 3500€

Ain't No Stoppin Me

Primećen član
Poruka
686
Kubikaže do 2.0l, da je dobar auto...
Benzin-plin,
Ne mora da ima xyz konja, normalan auto mi treba za svaki dan...
Šta biste Vi uzeli?
Ja nemam pojma, sve ovo što vidim po oglasima je krš teški, ili je održavanje skupo, ili nisu održavani...
Izgleda da kod nas važi ona: "Za Nemački auto, održavanje ne treba, zamena ulja ne treba...

Ne izgledaju loše, mada realno teško je zaključiti preko slika...

Volkswagen Golf 3

Peugeot 206

Audi 80 B4

BMW 316i

Volkswagen Passat B5

Seat Ibiza

Ima veliki izbor, sada zavisi šta tebi najviše odgovara, ja bih se uvek pre opredelio za neku od ovih varijanti nego za Fiat-a, jeste da bi sa Fiat-om dobio novije godište, ali što se tiče kvaliteta mislim da su tu ipak ovi u prednosti...i preporučio bih ti sve ove automobile u dizel varijanti, osim BMW-a...

Alo, prijatelju, lepo covek kaze da nece krsh, nego nesto ocuvano i novije. Od svega sto si naveo ja bih jedino razmislio o Ibizi, fin autic, samo da je neki pristojniji motor, ovo je slabasno za moj ukus.

I definitivno bih i ja isao na onaj Stilo od pre par postova, ali dobro ga istresi, nekako mi mala ta cena, narocito sa takvom kilometrazom (makar bila i optimisticna). Mozda zato sto je 1.8 motor, pa ga je teze prodati kod nas. Jel taj motor, bese, ima nekakav varijator pa to voli da se kvari? Ja bih Stilo 1.6 gledao, a moze i JTD, ako ti nije problem malo skuplja registracija.

Alo, prijatelju, lepo covek kaze da nece krsh, nego nesto ocuvano i novije. Od svega sto si naveo ja bih jedino razmislio o Ibizi, fin autic, samo da je neki pristojniji motor, ovo je slabasno za moj ukus.

Pa za 3.500 eura nije baš moguće kupiti kvalitetno, novo i očuvano...za te pare mora na nečemu da se uštedi...jedina varijanta su onda Punto ili Stilo, kojih lično nisam ljubitelj...

Na sajtovima polovnih automobila i nije baš neki izbor, ovo sam više stavio kao neki orijentir, ono što bih ja tražio...

I definitivno bih i ja isao na onaj Stilo od pre par postova, ali dobro ga istresi, nekako mi mala ta cena, narocito sa takvom kilometrazom (makar bila i optimisticna). Mozda zato sto je 1.8 motor, pa ga je teze prodati kod nas. Jel taj motor, bese, ima nekakav varijator pa to voli da se kvari? Ja bih Stilo 1.6 gledao, a moze i JTD, ako ti nije problem malo skuplja registracija.

34000 dingera

prosle godine da a ove ne
1.9jtd 85 kw
sa novom saobracajnom , tehnickim , uslugom agencije parkinga gde mozes da zamenis tablice, i da 15 dana odes opet do agencije po saobracajnu
i uopste nikakvog kontakta sa osobljem policijske stanice

Poslednja izmena:
Ni jedan ni drugi nije pogodio!:per:
Cena registracije za Fiat Stilo 1,9 JTD sa 85kw je oko 28000 din sa novim tablicama.
Kazem "oko" jer sve zavisi od opstinskih taksi. Pre 15-tak dana sam registrovao Mondeo 2.0 TDCI sa 96kw i kompletna registracija je u NS izasla 29000 din tako da za Stilo moze samo da bude nesto manja.Za 1,9 TDI 66kw je 26000 din tako da je Stilo izmedju te dve cifre.

Cena registracije za Fiat Stilo 1,9 JTD sa 85kw je oko 28000 din sa novim tablicama.
Kazem "oko" jer sve zavisi od opstinskih taksi. Pre 15-tak dana sam registrovao Mondeo 2.0 TDCI sa 96kw i kompletna registracija je u NS izasla 29000 din tako da za Stilo moze samo da bude nesto manja.Za 1,9 TDI 66kw je 26000 din tako da je Stilo izmedju te dve cifre.

da stilo je za kilowat usao u skuplju grupu
moja greska placao sam na pocek
preko aik banke pa sam racunao sve i sa uslugom agencije

Ja sam bio bliži :mrgreen:

Видим да процењујете трошкове регистрације, па ми реците да ли важи овај калкулатор или не:
http://www.registracija-vozila.rs/i...chronoformname=Info_za_registraciju&Itemid=65

И друго, нико не помену неку од Шкода за те 3500, а видим их неколико на половњацима. Рецимо Фелиције, неку од задњих модела (прочитах престале се радити 2001.) или Фабије, било у бензинској или дизел варијанти. Очито да је мало оних са неким искуством са њима јер поставих тему на коју се ама баш нико не јави. Зар је то толико лош ауто или их је народ "превазишао"?

Sve je to lepo i krasno. Samo...

Obučavao sam na Puntu 2. 1.2elx +plin. Pre toga sam vozao BMW e30 324d, VW g2 1.6d, Opel Kadett D 1.3i. Najlakši u vožnji je Punto, hoću reću najživahniji, posle je g2, BMW, a kocku neću da spominjem.

Nekako nisam ljubitelj malih auta, tipa Punto, Saxo, P106-206, Clio...
Najviše se pronalazim u kompakt klasi, G3(npr), Bravo, možda Stilo, vozao sam se u njemu i učinio mi se plastičan i pretvrd pa sam imao uticaj o onom zveckanju kao u golfovima, ali je to Italijan i oni su tvrdi, Civic ek(jako mi se sviđa), Astra f-g i to je to otprilike.

Najviše bih voleo nekog kupea, ali mi potrebe ne dozvoljavaju. Uzeo bih nekog od ovih ili njima sličnih iz kompakz klase, sa 2-3 vrata, pa ga lepo sredio, ništa buđenje ovo ono, nego da je kao iz fabrike, i naravno, potrudio bih se da nabavim ove felne, lud sam za njima:
http://truestreetcars.com/forums/at...more/13182d1301508269-bbs-rs-shirt-bbs-rs.jpg
vs
http://www.execspec.co.uk/shop/images/corsebla.jpg

Znam da su svi ovi modeli već stari, ali se vodim onom starom, bolje matoriji metal, nego nova plastika. Mislim da je ipak kvalitetniji neki od kompakta koje sam nabrojao od sad skoro novih:hjundaija, daewooa, kia itd itd

Sve je to lepo i krasno. Samo...

Obučavao sam na Puntu 2. 1.2elx +plin. Pre toga sam vozao BMW e30 324d, VW g2 1.6d, Opel Kadett D 1.3i. Najlakši u vožnji je Punto, hoću reću najživahniji, posle je g2, BMW, a kocku neću da spominjem.

Nekako nisam ljubitelj malih auta, tipa Punto, Saxo, P106-206, Clio...
Najviše se pronalazim u kompakt klasi, G3(npr), Bravo, možda Stilo, vozao sam se u njemu i učinio mi se plastičan i pretvrd pa sam imao uticaj o onom zveckanju kao u golfovima, ali je to Italijan i oni su tvrdi, Civic ek(jako mi se sviđa), Astra f-g i to je to otprilike.

Najviše bih voleo nekog kupea, ali mi potrebe ne dozvoljavaju. Uzeo bih nekog od ovih ili njima sličnih iz kompakz klase, sa 2-3 vrata, pa ga lepo sredio, ništa buđenje ovo ono, nego da je kao iz fabrike, i naravno, potrudio bih se da nabavim ove felne, lud sam za njima:
http://truestreetcars.com/forums/at...more/13182d1301508269-bbs-rs-shirt-bbs-rs.jpg
vs
http://www.execspec.co.uk/shop/images/corsebla.jpg

Znam da su svi ovi modeli već stari, ali se vodim onom starom, bolje matoriji metal, nego nova plastika. Mislim da je ipak kvalitetniji neki od kompakta koje sam nabrojao od sad skoro novih:hjundaija, daewooa, kia itd itd

Opel Astra

Citroen Xsara

Honda Civic

Fiat Brava

Ja sam isto cuo da su Alfe od 2000-te pa na dalje pocele da budu pouzdanije. I dalje su im trapovi nezni i skupi, ali ipak su generalno uspeli da kvalitet dovedu na neki prosek za evropske proizvodjace. Da li je ovo istina, ne znam, nikad nisam imao Alfu, niti znam nekoga da je vozi. Imao je moj komsija 164, ali to ne spada u ovo iz moje price. Ustvari, vidjam jednu 156 u komsiluku i vidim da je u dobrom stanju, ali mogao sam da zapazim da je lik vozi kao po jajima. Nika dga nisam zapazio da je stisne malo, da zarezi.

Back