sta kazete N A T O da ce proci ovuda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TajRad:
misa_01:
sta kazete N A T O da ce proci ovuda
JESI TI SPAVAO 10-AK GODINA,YEBENI NATO JE OVDE ODAVNO,U REP.SRPSKOJ,NA KOSOVU OD '99.NI JA IH NE VOLIM,ALI ONI SU VEC TU,ZAYEBANO, ALI JE TAKO.

nemoj da vices, pritisni tipku.
Ja nisam spavao i nisam ih video recimo u Bg.-u, konkretno "vojnike", "vozila", "oruzje". Nisi ni ti spavoa verujem, ali si budan sanjao i strahovao. E sada ces ih videti, pa uporedi! I ocekujem da ces reagovati, ako ne ti, tvoji najblizi, prijatelji , rodbina. Samo nemoj da cutis, kao do sada "jer su za tebe bili tu", vec nesto reci njima, oni ocekuju to od tebe. Najgore je kada moras to objasniti svom deci, kao ja. Znas ne mogu na njih da vicem, moram nesto pametno reci.

robin_hood:
E bas mi je drago sto se trudish oko svega ovoga ali nemoj da izigravash ''Mariju Tereziju''!

I mislim da tvojoj temi ovde nije mesto.

A to sta ce sve kog da saceka na raskrnici.......

(NPR: Idesh ulicom i padne ti klavir na glavu)

Vidis tvoje pseudeo-ime je "robin hud", citas ono sto te ne zanima i komentarises ono sto ne zelis da cujes.
Robine zasto se "pecas". I na kraju ja nista ne izigravam niti se trudim, jednostavno imam potrebu da ovo pisem. Nije "Marija Terezija" nego "Marija Tereza".
Drugo za tvoje pseudo-ime. Vidim da i ne znas ko je i kakav je bio. Tesko ces naci jedino ako te neki dobar istoricar posavetuje. Robin Hud je bio, politicki angazovan u krugovima Engleske kao kurir i licnos zaduzena za informisanje javnog mnjenja, ucestovao u vrbovanju i pripremao izdajstvo vise politickih bogatih porodica (englseskih protivnika) svog vremena. Nadji sam ostalo, a ako mi ne verujes, posalji mail (da vidim tvoju zainteresovanost) i dacu ti uputstva gde da pronadjes gradivo cijim imenom se kitis!

Auuuuu, ala si ti neki naporan lik.......

Da znas da stvarno pocinjes da smarash iako sam ovde potpuno nov, mislim da od ''udava'' tvoje vrste covek tesko gde moze pobeci.....

A, Ko je tebe uopste pitao da ista komentarishes.
Ako ti je dosadno malo se zabavi....
Vidish kako drugi ljudi postavljaju interesantna pitanja......

i prijatelju ajde da bi ti bilo lakse postavi na svim forumima, podforumima svoj post....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back