Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.757 01.11.2021. u 12:24 - Šta kada nemate sa kim? #76 Metronomy: Pa sta fali, cuj, pa bebysiterku bih i ja uzeo da me cuva usput....a mogu ti reci da ti stoji uz profil.... Kliknite za proširenje... jel si siguran da to sto bi ti se tako zove?
Metronomy: Pa sta fali, cuj, pa bebysiterku bih i ja uzeo da me cuva usput....a mogu ti reci da ti stoji uz profil.... Kliknite za proširenje... jel si siguran da to sto bi ti se tako zove?
Metronomy Buduća legenda Poruka 49.598 01.11.2021. u 12:27 - Šta kada nemate sa kim? #77 Lorelajn: jel si siguran da to sto bi ti se tako zove? Kliknite za proširenje... Ma covek se nudi da ti bude cuvar na putu, a to mu valjda dodje babysiter....pa mislim ni meni ne bi smetala neka zenska cuvarka...
Lorelajn: jel si siguran da to sto bi ti se tako zove? Kliknite za proširenje... Ma covek se nudi da ti bude cuvar na putu, a to mu valjda dodje babysiter....pa mislim ni meni ne bi smetala neka zenska cuvarka...
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.757 01.11.2021. u 12:30 - Šta kada nemate sa kim? #78 Metronomy: Ma covek se nudi da ti bude cuvar na putu, a to mu valjda dodje babysiter....pa mislim ni meni ne bi smetala neka zenska cuvarka... Kliknite za proširenje... nisam primetila da mi se nudi...mislim da me cak i ne simpatise treba ti cuvarka?
Metronomy: Ma covek se nudi da ti bude cuvar na putu, a to mu valjda dodje babysiter....pa mislim ni meni ne bi smetala neka zenska cuvarka... Kliknite za proširenje... nisam primetila da mi se nudi...mislim da me cak i ne simpatise treba ti cuvarka?
Metronomy Buduća legenda Poruka 49.598 01.11.2021. u 12:33 - Šta kada nemate sa kim? #79 Lorelajn: nisam primetila da mi se nudi...mislim da me cak i ne simpatise treba ti cuvarka? Kliknite za proširenje... Pa kako se ne nudi napisao ceo traktat za marketing i ceo CV dostavio na uvid.... Ma jok, zezam se
Lorelajn: nisam primetila da mi se nudi...mislim da me cak i ne simpatise treba ti cuvarka? Kliknite za proširenje... Pa kako se ne nudi napisao ceo traktat za marketing i ceo CV dostavio na uvid.... Ma jok, zezam se
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.757 01.11.2021. u 12:35 - Šta kada nemate sa kim? #80 Metronomy: Pa kako se ne nudi napisao ceo traktat za marketing i ceo CV dostavio na uvid.... Kliknite za proširenje... ali ne meni...
Metronomy: Pa kako se ne nudi napisao ceo traktat za marketing i ceo CV dostavio na uvid.... Kliknite za proširenje... ali ne meni...