Šta je ženama bitnije: visina muškarca ili izgled lica?

Šta je ženama bitnije: visina muškarca ili izgled lica?

• Ukupno glasova
    27
Šta mislite da li žene u proseku veći akcenat stavljaju na visinu muškaraca ili na izgled njihovog lica kada je reč o izboru partnera?
Da li bi one pre izabrale muškarca koji je u faci lep a nizak ili muškarca koji je u faci prosečan ili čak ružnjikac a ovamo visok?
Malo potcenjujes zene, za razlicite upotrebe koriste se razliciti muskarci.
Za malo duze koriscenje se traze oni koji mogu da se izvedu u grad, ali u principu najbolji su oni koji se ne pojavljuju i sluze za licnu upotrebu.

Ne treba geralizovati ali mozda im je bitnije lice od visine.

Lice je nesto sto prvo opazas... pa tu su oci, usne, nos, oblik brade, obrve, usi, kosa i zubi.. sama konfiguracija kostiju lobanje plus misicno tkivo odredjuju lik.

Dovoljna je jedna sekunda da odredimo da li je neko dopadljiv, zgodan... i drugi faktori, fizicka gradja, boja glasa, nacin oblacenja i hodanje kretnja etc.

Šta mislite da li žene u proseku veći akcenat stavljaju na visinu muškaraca ili na izgled njihovog lica kada je reč o izboru partnera?
Da li bi one pre izabrale muškarca koji je u faci lep a nizak ili muškarca koji je u faci prosečan ili čak ružnjikac a ovamo visok?
Mi sa enormnom kurčekanjom nikad nismo morali da razmišlajmo o tome, tako da ne znam, pitaj nekog drugog. Poyy.

jbg najbolje da si visok i lep kao ja :lol:
Takvih kao ti i ja,da smo visoki 185 cm. a da smo i lepi,lepo vaspitani i umemo sa devojkama sve najbolje,ima vrlo vrlo malo takvih muskaraca.naravno,bas zbog svih tih nasih svojstava,mi smo veoma trazeni i cenjeni,kod neznih lepih devojaka,koji u nama vide sve ono sto je najbolje
kod muskaraca...

Takvih kao ti i ja,da smo visoki 185 cm. a da smo i lepi,lepo vaspitani i umemo sa devojkama sve najbolje,ima vrlo vrlo malo takvih muskaraca.naravno,bas zbog svih tih nasih svojstava,mi smo veoma trazeni i cenjeni,kod neznih lepih devojaka,koji u nama vide sve ono sto je najbolje
kod muskaraca...
Ako ti aploadujes jednu, samo jednu sliku sa devojkom ja pristajem da se ne ulogujem na krstaricu vise

Evo ja i moja neka devojka, u taksiju negde kod zgrade beogradjanke.

20210212_173114.jpg

Poslednja izmena:
pa kompletni paket

Back