Šta je u našem narodu najneomiljenija hrana?

Može da je i od zlata :lol: ali čim dođe u želudac, odmah kreće povraćanje. Čak i miris je odbojan. Nešto ne štima, budi mučninu neku, luči nešto u želucu taj miris i život da ti se preokrene u mestu.

Dok recimo suši mogu opušteno da jedem.
Meni miris pokrene želudac, uopšte se ne šalim...da li ima neku supstancu koja to izaziva kod nekih ljudi ili šta ali baš baš je mrzim onako iskreno i imam fizičke manifestacije te mržnje u vidu grčenja želuca. Katastrofa.
Ništa drugo od hrane mi ni približno nema taj efekat koliko god mi se ne sviđa ili ne volim.

Meni miris pokrene želudac, uopšte se ne šalim...da li ima neku supstancu koja to izaziva kod nekih ljudi ili šta ali baš baš je mrzim onako iskreno i imam fizičke manifestacije te mržnje u vidu grčenja želuca. Katastrofa.
Ništa drugo od hrane mi ni približno nema taj efekat koliko god mi se ne sviđa ili ne volim.

Upravo to, kao da želudac želi da izvrši samoubistvo pre nego li da vari boraniju. :hahaha:

Kuvana svinjetina može da izazove sličan efekat kod mene, ali ni približno kao boranija.

Ja i ti smo ovdje jedine zastupnice kulinarskih prava burnije :lol:
Svi ostali svrstase borniju na prvo mejsto najnemoiljenije hrane, a po mom izboru to mjesto zasluzuje grasak :mrgreen:

А не знам, мени је и он супер јер ја га радим са месом и парадајз соком уједно. Онако клот и јесте смор.

Ја сам у породици научила да једем сво поврће, није било изузетака.
Tako to i ide,secam se babe koja se ljutila kada skuva i deca nece da jedu,jos na kraju dobijes batine...
Povrce je bilo obavezno mada probao sam razno razne pikanterije iz babine kuhinje,supe od golubova,belih bubrega,bele cigerice,svinjski papaka,repova....

Back