aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
da li biste mogli biti u braku u kome samo trpeljivost odrzava odnos? ... takvu su brakovi pretezno ... a ne vjerujem da bi iko odgovario potvrdno na pitanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odlično pitanje coa
Pa naravno da ne. Mada zamisli imate decu. I tada kao hocete da se razicete i vama olaksanje a deci zesci problemi. Gledam da detektujem mnogo toga pre tog nekog ozbiljnog suzivota. Pa ako na startu ima blagih indikacija tog nekog davljenja i mlacenja u praznu slamu, onda skapiras da je to good bye. Mislim da mnogi ulaze u veze iz straha da ne mogu naci bolje, pa zato kasnije cela porocida trpi.
Znas ono, ostavljas neke naizgled sitne probleme, i pravdas to nekim kompromisom, a kasnije postanu hronicni i i te kako se ispolje kao problem u vezi. Tako da , ono sto posejes to ces i znjati. Zato ja necu jos da se zenim i da pronadjem tu neku idealnu. Jer nisam se iziveo, znas, i ne zelim da mi to kasnije bude problem u braku. Izmedju ostalog. Ja to otvoreno kazem, jer mislim da rizik od toga da me pogresno shvati i osudi suprotna strana je daleko manja posledica od toga kada bi smo u lazi usli u neku vezu.
To je kao kvaran zub, praviš se da ne postoji iako ti ide na nerve a kasnije kad dođe do zapaljenja onda ququ lele.
da li biste mogli biti u braku u kome samo trpeljivost odrzava odnos? ... takvu su brakovi pretezno ... a ne vjerujem da bi iko odgovario potvrdno na pitanje
![]()
![]()
ja muz i pokojni muz ko dona flor e seus dois maridos![]()
pa dobro je posto je ovo portugalski!Djo no abla espanjol.
enekinsad bismo trebali guglati da prevedemo
paz da neću
pa dobro je posto je ovo portugalski!
http://1.***************/-MVwzNP4kr3c/TzFls1x-CbI/AAAAAAAABic/42yRnWQrsJQ/s1600/Dona-Flor-e-Seus-Dois-Maridos-3.jpg