buranija
Ističe se
- Poruka
- 2.781
Samo napred... :wink:antihrista:simpaticni mladici e buranije mogu da potrazim odgovor na jedno pitanje na private od tebe posto si ovde trenutno normalan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo napred... :wink:antihrista:simpaticni mladici e buranije mogu da potrazim odgovor na jedno pitanje na private od tebe posto si ovde trenutno normalan
Pa steffke...sad me vec zabrinjavash...Steffan:A ja cu Gudi sve cetiri u vis da dignem i da joj raznesem *piiiiiip* hahahhahahaha![]()
Steffan:A ja cu Gudi sve cetiri u vis da dignem i da joj raznesem *piiiiiip* hahahhahahaha![]()
a ne ne nista pre braka pa s tim u vezi sam ga zaprosilaSteffan:A ne brini se, to je bio samo jedan trenutak slabosti.. :wink: nego sta hoce onaj antihrist, da joj vanbracno napravis bebu or something?![]()
Vragolasta Amfibija:kako smete ovde da postujete bez mene???![]()
![]()
Steffan:Vragolasta Amfibija:kako smete ovde da postujete bez mene???![]()
![]()
Ma ti bi samo da se svadjas i da psujes, sto se ne ugledas malo na Nestasnu Amebu? Idi samo vidi kako je divna i kako lepo voli druge..![]()
Vragolasta Amfibija:pa i ja sam divna...i ...volim te Stefi,znas da te volim...koliko sam ti to puta rekla a ti mi nisi verovao,evo sad ti jos jednom kazem iz dubine srca svoga da te volim kao pcela med,kao svece sunce kao vragolasta amfibija nestasnu amebu i nestasna ameba vragolastu amfibiju,volim te kako te niko nikada niej voleo,ni majka,ni otac,ni baba ni deda...ni nasa deca te nece tako voleti koliko te ja ...sta.. :
VOLIM !!!