STA JE TO .......?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Steffan:
Vragolasta Amfibija:
kako smete ovde da postujete bez mene??? :?: :evil:

Ma ti bi samo da se svadjas i da psujes, sto se ne ugledas malo na Nestasnu Amebu? Idi samo vidi kako je divna i kako lepo voli druge.. :lol:

pa i ja sam divna...i ...volim te Stefi,znas da te volim...koliko sam ti to puta rekla a ti mi nisi verovao,evo sad ti jos jednom kazem iz dubine srca svoga da te volim kao pcela med,kao svece sunce kao vragolasta amfibija nestasnu amebu i nestasna ameba vragolastu amfibiju,volim te kako te niko nikada niej voleo,ni majka,ni otac,ni baba ni deda...ni nasa deca te nece tako voleti koliko te ja ...sta.. :
VOLIM !!!

Vragolasta Amfibija:
pa i ja sam divna...i ...volim te Stefi,znas da te volim...koliko sam ti to puta rekla a ti mi nisi verovao,evo sad ti jos jednom kazem iz dubine srca svoga da te volim kao pcela med,kao svece sunce kao vragolasta amfibija nestasnu amebu i nestasna ameba vragolastu amfibiju,volim te kako te niko nikada niej voleo,ni majka,ni otac,ni baba ni deda...ni nasa deca te nece tako voleti koliko te ja ...sta.. :
VOLIM !!!

hahahahahaha pa naravno da me nece voleti kada sam skot od coveka.. deca to najbolje znaju :lol: dok ste vi zene mnogo cudne po tom pitanju, sto je covek gori prema vama to ga vi vise volite.. :P iako to nikada ne bi priznale naravno.. :wink:

Znaci volis me.. steta.. a ja eto volim Nestasnu Amebu.. a ona voli nekog drugog.. i u principu svi se volimo i niko nikoga ne voli.. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back