- Poruka
- 390.065
ono, da vam se ne digne,da vam padne ili da vam se nece i tako to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes, ako kažem pa da to neke izkoriste...ono, da vam se ne digne,da vam padne ili da vam se nece i tako to...
Jes, ako kažem pa da to neke ikoriste...![]()
Ништа, могу да не једем, да не спавам, да сам нервозан, бесан, то ради увек..
Nema ođe takvih,ovo su sve potentni forumski vukovi,nema nikakve prepreke za njih...![]()
A šta ako se skine i ne dopadne ti se nešto na njoj npr.?
I dalje možeš??
Ma kolega mislio sam na ril lajf...e ne znam ja za tvoj forumski ljubavni život![]()
Zbog par forumašica par puta mi se nije digao. Dovoljno da ih sad vidim, avatar njihov, i zbogom sexu do daljnjeg.![]()
Inače u životu nikad ništa nije moflo uticati da mi se nedigne.![]()
Ovaj Forum sakuplja čudo od žena!![]()
Ако ми се не допадне, неће ни доћи до скидања, кад дође до скидања нема више хоћу-нећу...
Forumski život?Ma kolega mislio sam na ril lajf...e ne znam ja za tvoj forumski ljubavni život![]()
Što majku mu...ti si bio korektan lik,koliko te se sjećam od ranije...Forumski život?
Dođem ovde, napišem par reči, lepih ljubavnih tema, i napitjkaju me "specijalke" da sam dobio fobiju od njih za života!![]()
Ma daj, kao neznaš ko je sve moderator na Forumu? Nisma u svom životu ni video ni čuo da neko može biti takav... A ovde sam doživeo.Što majku mu...ti si bio korektan lik,koliko te se sjećam od ranije...
To je vjerovatno i problem,većina njih gotivi upravo one što ih napushavaju...jesi provalio kako trče po temama za istim tim??
Koga ugledaju i dopadne im se fizički,taj može da ih prrca u mozak![]()
Ne znam care,ne daj se..Ma daj, kao neznaš ko je sve moderator na Forumu? Nisma u svom životu ni video ni čuo da neko može biti takav... A ovde sam doživeo.
Naravno, trčale zamnom po PDF-vima i temama da bi me destabillizovale, bolesnice. Znaš ono, ako ga ja nemogu imati, neće onda niko...
I sad gledaju, sigurno.
PS
Zaboravim se da je ovo ženski Forum, sa određenim ciljem, i da u suštini meni i nije mesto ovde.