Sta je to sto moze da utice na vasu potenciju ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Forumski život?

Dođem ovde, napišem par reči, lepih ljubavnih tema, i napitjkaju me "specijalke" da sam dobio fobiju od njih za života! :evil:
Što majku mu...ti si bio korektan lik,koliko te se sjećam od ranije...
To je vjerovatno i problem,većina njih gotivi upravo one što ih napushavaju...jesi provalio kako trče po temama za istim tim??
Koga ugledaju i dopadne im se fizički,taj može da ih prrca u mozak:hahaha:

Što majku mu...ti si bio korektan lik,koliko te se sjećam od ranije...
To je vjerovatno i problem,većina njih gotivi upravo one što ih napushavaju...jesi provalio kako trče po temama za istim tim??
Koga ugledaju i dopadne im se fizički,taj može da ih prrca u mozak:hahaha:
Ma daj, kao neznaš ko je sve moderator na Forumu? Nisma u svom životu ni video ni čuo da neko može biti takav... A ovde sam doživeo.

Naravno, trčale zamnom po PDF-vima i temama da bi me destabillizovale, bolesnice. Znaš ono, ako ga ja nemogu imati, neće onda niko...

I sad gledaju, sigurno.

PS

Zaboravim se da je ovo ženski Forum, sa određenim ciljem, i da u suštini meni i nije mesto ovde.

Poslednja izmena:
Ma daj, kao neznaš ko je sve moderator na Forumu? Nisma u svom životu ni video ni čuo da neko može biti takav... A ovde sam doživeo.

Naravno, trčale zamnom po PDF-vima i temama da bi me destabillizovale, bolesnice. Znaš ono, ako ga ja nemogu imati, neće onda niko...

I sad gledaju, sigurno.

PS

Zaboravim se da je ovo ženski Forum, sa određenim ciljem, i da u suštini meni i nije mesto ovde.
Ne znam care,ne daj se..
Promjeneš nik,to je ovdje popularno hehe

Back