Sta je to MERA RECIPROCITETA ???

Ma ko j....e i Rusiju i ruski narod.neka gledaju svoju bedu.Nemaju ni leba da jedu.Onaj njihov crveni kralj,stegao im jaja u mengele.!
Da, ali ako Beograd potpiše prespanski mir sa prištinskim narodom, onda će Rusija destabilizovati političku situaciju preko Đilasovog kuma Mldže Džordževiča.

Zato nam je bolje da čuvamo Kosmet (da sprovedemo program borisa tadića)

Da, ali ako Beograd potpiše prespanski mir sa prištinskim narodom, onda će Rusija destabilizovati političku situaciju preko Đilasovog kuma Mldže Džordževiča.

Zato nam je bolje da čuvamo Kosmet (da sprovedemo program borisa tadića)
Ne moze se sacuvati onaj,ko je proglasio svoje punoletstvo.Sve ovo mrcvarenje,sa Kosovom,potpuno ce da iscrpi nasu zemlju.Bolje bataliti sve,
nego se navlaciti,ko u losem braku.teraju inat jedan drugom,dok ne propadnu zajedno.Bolesno tkivo (kazu hirurzi) treba odstraniti,da ne strada
celo telo,!

Ne moze se sacuvati onaj,ko je proglasio svoje punoletstvo.Sve ovo mrcvarenje,sa Kosovom,potpuno ce da iscrpi nasu zemlju.Bolje bataliti sve,
nego se navlaciti,ko u losem braku.teraju inat jedan drugom,dok ne propadnu zajedno.Bolesno tkivo (kazu hirurzi) treba odstraniti,da ne strada
celo telo,!
To iz naše perspektive, ali ruski narod smatra da mu je baš do J, da se stvara još konflikata na zapadnom balkanu.

Elem , ceo dan se vrti vest kako je odlazeca pristinska vlada nekog kurtija uvela meru reciprociteta za robu iz Srbije .

Kakve je to mere uvela vlada Srbije pa nam ovi iz Pristine reciprocno vracaju ?

Србија није уводила никакве мере, да би на њих Шиптари одговарали. Зато је тај назив лажан.
То јесу мере, али нису реципрочне.

Влада у Приштини усвојила је синоћ низ мера које подразумевају забрану увоза производа из Србије ако на роби и пратећим документима није назначено "Република Косово", објавио је портал Косово онлајн, позивајући се на незваничне изворе. Према тој одлуци предузећа из Србије морају да обезбеде улазну дозволу за свако возило са робом које улази на Косово, а захтев за дозволу подноси се Канцеларији за везу Приштине у Србији.
https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/3971179/pristina-roba-zabrana-ulaska-.html
.

Србија није уводила никакве мере, да би на њих Шиптари одговарали. Зато је тај назив лажан.
То јесу мере, али нису реципрочне.

Влада у Приштини усвојила је синоћ низ мера које подразумевају забрану увоза производа из Србије ако на роби и пратећим документима није назначено "Република Косово", објавио је портал Косово онлајн, позивајући се на незваничне изворе. Према тој одлуци предузећа из Србије морају да обезбеде улазну дозволу за свако возило са робом које улази на Косово, а захтев за дозволу подноси се Канцеларији за везу Приштине у Србији.
https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/3971179/pristina-roba-zabrana-ulaska-.html
.
Pa ne moraju biti novouvedene mere, nego sve reciprokuju.

Znači na robi s kosova je naznačeno "republika srbija"

Pa, ne verujem da se Kurti išta više pita, njega su balsamovali i voskirali već negde tokom januara/februara koliko se sećam... ali to znači da ako nekome nešto otmeš, ti imaš pravo da postavljaš neskromne ultimatume onome kome si to nešto oteo... i ako ti ovaj to ne da, možeš da se ponašaš bahato.
Reciprocitet je moguć u nekim drugim situacijama-dobavili se plena pa ga delimo, i onda-koliko ja tebi, toliko ti meni.
U ovoj situaciji reciprotitet je čista idiokratija za sve nas koji ga doživljavamo na zdravorazuman način. Nema reciprociteta-oteto ti je i moraš to da prihvatiš jer si nebitan, nekompetentan, nesposoban da održiš svoju zemlju i svoje žitelje na broju pred svetskim silama. Nisi dovoljno demonizovan da to sve podneseš i ostvariš neke krajnje osnovne ciljeve.

Pa, ne verujem da se Kurti išta više pita, njega su balsamovali i voskirali već negde tokom januara/februara koliko se sećam... ali to znači da ako nekome nešto otmeš, ti imaš pravo da postavljaš neskromne ultimatume onome kome si to nešto oteo... i ako ti ovaj to ne da, možeš da se ponašaš bahato.
Reciprocitet je moguć u nekim drugim situacijama-dobavili se plena pa ga delimo, i onda-koliko ja tebi, toliko ti meni.
U ovoj situaciji reciprotitet je čista idiokratija za sve nas koji ga doživljavamo na zdravorazuman način. Nema reciprociteta-oteto ti je i moraš to da prihvatiš jer si nebitan, nekompetentan, nesposoban da održiš svoju zemlju i svoje žitelje na broju pred svetskim silama. Nisi dovoljno demonizovan da to sve podneseš i ostvariš neke krajnje osnovne ciljeve.
Ne znam, da moju zemlju Republiku Mojasobu priznaje Amerika, meni bi to nešto značilo.

Vi to nipodaštavate, a ovamo vam je Dodik državnik, a on je šef nepriznate države.

Kako njihova roba stize ovamo , ima li tu nekih kocnica ili oni voze kako hoce .

U vezi s tim , zna li ko gde ima ( sa ove strane granice ) da se kupi Pecko pivo ?
Svaku zemlju mozes da kontrolises ako joj KUPUJES robu . Kod nas nikako da shvate da mi moramo da kupujemo
rudu ili sirovine , robu , sa Kosova u vecoj meri nego sto izvozimo njima , i to onu robu koje ima na trzistu drugih zemalja.
Kada postanemo otkupljivaci robe sticemo pravo i da diktiramo neke stvari .Znaci prioritet otkupa sirovina i ruda su prvo Bosna , Crna Gora , Kosovo ,Makedonija i Hrvatska pa onda druge zemlje.Cak i one sopstvene sirovine koje imas (kao Amerika) a stedis za buducnost i ne koristis , vec kupujes od drugih a izvozis tehniku.
.........................................................................................................................................................................................
Kada Nemacka kupuje od nas ona diktria uslove , jer istu robu moze da nabavlja i od drugih , ali onda puca nasa ekonomija i plate.

Back