- Poruka
- 89.439
Šta je to imendan i kakve on sličnosti sa slavom ima? Čula sam da
sveštenici školovani u Grčkoj, promovišu imendan u Srbiji. Da li je
to tačno?
to tačno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није, јер само глава породице слави индивидуално, остали славе породично...Zašto verske vođe slave imendan? Zar to nije promocija imendana?
Замишљен је као посебан молебан унутар неког литургијског празника, није ништа одвојено, већ допунско у богослужењу...Mislim, šta je to uopšte imendan? Kako se obeležava i čemu služi?
Slušala sam neštoo fanariotima, pa je rečeno da visoko sveštenstvo promovišeИначе фанариоти су грчка елитистичко секта на подручју Србије, коју предводи вођа Секте, Цинцар Иринеј Буловић...
Држава преко ње контролише цркву у Србији, пошто они тако сада зову СПЦ...
Погрешно си чула. Ако дете понесе имендан из своје породице, онда у реду, али то зависи од куће до куће, од породице до породице.Šta je to imendan i kakve on sličnosti sa slavom ima? Čula sam da
to tačno?
Постдипломске студије није у питању факултет од нуле да сад неко као ето упише као бруцош факултет теологије у Грчкој. И ако то неко ради то је веома ретко, јер се увек основне студије заврше у Београду.Ni meni nije jasno što se školuju u Grčkoj kada postoji fakultet u Beogradu.
Комуњаре масонске... узурпирали су СПЦ...Ni meni nije jasno što se školuju u Grčkoj kada postoji fakultet u Beogradu.
Бежати од Грка ко од шуге је императив свих негрчких цркава и националиних православаља (множина)...Slušala sam neštoo fanariotima, pa je rečeno da visoko sveštenstvo promoviše
imendan. A nije mi jasno kako ga promovišu, kad ništa o tome čula nisam.
Za imendan znam samo jer u okolini Pirota ima bugarskih sela.
Takođe, neki ljudi smatraju da Srbi ne bi trebali da završavaju teologiju u
Grčkoj, jer ih tamo indoktriniraju idejama protiv Svetog Save.
Ово је јако добро објашњење, 99% Тачно...Ni meni nije jasno što se školuju u Grčkoj kada postoji fakultet u Beogradu.
pa tamo ti je pravoslavni vatikanNi meni nije jasno što se školuju u Grčkoj kada postoji fakultet u Beogradu.
Не колега...обрнуто... Ватиканско православљеpa tamo ti je pravoslavni vatikan
E pa to sam i gledala. Odatle ova tema..Ово је јако добро објашњење, 99% Тачно...
Још је црње... Овај Шаргић зна само историјске чињенице, невезано за унутар-црквени рат самих Грка против тих фанариота...E pa to sam i gledala. Odatle ova tema..
Александар Шаргић (1976.) је српски писац и независни истраживачE pa to sam i gledala. Odatle ova tema..
To ti je kolega. Apsolvent na teologiji. Koji ispit tamo vamo, razlikaАлександар Шаргић (1976.) је српски писац и независни истраживач
?
Јел то тај ?
Чим је независни истраживач није догурао више од средње школе. Добро ниси Мирољуба ставила као извор.
Сигурно ? За твоју информацију постоје два теолошка факултета у Београду. Један је адвентистички.To ti je kolega. Apsolvent na teologiji.
Раџа је класичан адхоминаш, не труди се дозивом чињеница... горде се фарисеји својим школарским дипломама (по страну што су је добили у 40+ годинама у просеку, ко сви лоши и приучени ђаци), зато им Бог узо памет и смирење... сваком својеJel imaš neke argumente kojima bi osporio to što priča ili bi ličnost
njegovu da omalovažiš i rešiš problem?
To ti je kolega.
Видиш да се човек специјализовао за историју Срба а није завршио историју и да је по струци економиста. Шта је школа за односе са јавношћу ? Виша школа ?Александар Шаргић је отац две ћерке. Апсолвирао је теологију, студирао новинарство, завршио економију, школу за односе са јавношћу, као и нижу музичку школу.
To se zove svestranost. Nešto je završio, nešto nije, ali šta god da je završioВидиш да се човек специјализовао за историју Срба а није завршио историју и да је по струци економиста. Шта је школа за односе са јавношћу ? Виша школа ?
Каква је ово биографија, почео више школа, нешто завршио а нешто не ?