Šta je suvišno?

Only-lovers-leftalive-5.jpg

Ajde junaci da vas vidim sada.Ovo je čigledno neki studio.ali ipak šta vam je tu suvišno?

Oba stočića levo su dobra,sat,stolarija odlična..stolica ok.stočić desno sasvim u redu.
na plafon gipsane ploče.U tehniku se ne razumem.
stočići bi možda mogli nakon restauracije, obzirom na stanje inventara deluju da im upravo to treba.
Biblioteka je sklepana, raspada se na pogled. Možda bi dotrajala tehnika imala neku vrednost na pančevačkom buvljaku. E sad zidni sat opet možda ako radi može da se proda....
ovo me podseća na one licitacije za stvari u garažama, pa nađeš neku vrednost u starim stvarima.... dakle ako to nešto prodaš, možda možeš da pokriješ 10% vrednosti neophodnih radova u upodobljavanju sobe- kao što se može videti zidovi i plafovi se raspadaju, moraju se sanirati ... ispod slojeva tepiha pretpostavljam da je natruli parket... tako da.... ima posla, tek da dobiješ skroz prazan prostor.... :D

Ambalaža od jaja na zidu je odlično rješenje za muzička studija jer služi kao zvučni zid, štiti od refleksije zvuka, eha, kao i od spoljnih uticaja.
Oprema je vrijedna i kvalitetna iako je u popriličnom haosu.. mikseta, ekvilajzeri pojačala, zvučnici i druga tehnička oprema, kao i organizovani nered i naoko popriličan haos u studiju, ukazuju da se tu provodilo dosta vremena..
Oprema je ipak poprilično stara i danas su muzička studija daleko modernija a vjerovatno i urednija.

Ambalaža od jaja na zidu je odlično rješenje za muzička studija jer služi kao zvučni zid, štiti od refleksije zvuka, eha, kao i od spoljnih uticaja.
Oprema je vrijedna i kvalitetna iako je u popriličnom haosu.. mikseta, ekvilajzeri pojačala, zvučnici i druga tehnička oprema, kao i organizovani nered i naoko popriličan haos u studiju, ukazuju da se tu provodilo dosta vremena..
Oprema je ipak poprilično stara i danas su muzička studija daleko modernija a vjerovatno i urednija.
Imam jednog drugara koji ima neverovatno sličan koncept stanovanja, kompjuterisanja i slušanja muzike sa jednako rafiniranim osećajem za estetiku prostora..... :hahaha: enterijer, ko preslikan

Pogledajte prilog 844224
Ajde junaci da vas vidim sada.Ovo je čigledno neki studio.ali ipak šta vam je tu suvišno?
očigledno je da vlasnik namerno forsira taj stil krša i nereda. Pogledajte samo prostor! Razvaljeni zid koji namerno nije sredio, praistorijski nameštaj, bespotreban i beskorisan stari Apple kompjuter i još po koja sitnica. Očigledno je reč o kućnom studiju jer nije vodio računa o kompletnoj zvučnoj izolaciji.
Meni je vrlo neuredno i prljavo i ne bih voleo da budem tu čak ni na kratko.

Osim opreme (i to ne sve) ostalo je direkt za kantu.

Poslednja izmena:
očigledno je da vlasnik namerno forsira taj stil krša i nereda. Pogledajte samo prostor! Razvaljeni zid koji namerno nije sredio, praistorijski nameštaj, bespotreban i beskorisan stari Apple kompjuter i još po koja sitnica. Očigledno je reč o kućnom studiju jer nije vodio računa o kompletnoj zvučnoj izolaciji.
Meni je vrlo neuredno i prljavo i ne bih voleo da budem tu čak ni na kratko.

Osim opreme (i to ne sve) ostalo je direkt za kantu.
Uh bre al' ste strogi :zeek:Ali sve ste u pravu..svi:ortaci2:
Rekoh ja da se ne razumem u tehniku

Pogledajte prilog 855303
Evo da ne zaboravimo :D Šta je ovde suvišno i šta bi zadržali?
A šta nije?
Prvo leti napolje ovaj leopard(leo , žao mi je,glup si), sa svojim rođakom od jastuka , a i onaj drugi jastk odlazi sa njima, zatim oni anđeli ili anđeo , ako je ono ogledalo , pa vidim dva ...inače , izgleda da imam problem sa uočavanjem ogledala...ona limena glava na zidu isto leti napolje.Cveće doviđenja , nije ti tu mesto , a mislim i da je plastično ...Svi predmeti boje ofucanog zlata :stočići , taj cvet , šta je , ono na većem stolu ni ne raspoznajem...Lampe se meni lično ne sviđaju , ali možda bi neka mogla i da ostane ...ne znam , pošto sam sve izbacila ...one tri lampe bih prepravila malo i napravila stone , pa u nekom marokanskom šmeku , recimo , mogle bi da budu zanimljive ...Fotelja (polusofa?) može da ostane , ali da se presvuče u neku drugu boju.
I ono plavo sa stola u kantu za smeće.
Pod i zidove ne vidim dobro ...ali ako i to bacim...srušiće se prostorija....

Back