- Poruka
- 95.555
Imala sam ja crne yidove ..Posle sam morala sve da gulim , mnogo naporan posao ...ali eto , imala sam i taj period.u tom slučaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imala sam ja crne yidove ..Posle sam morala sve da gulim , mnogo naporan posao ...ali eto , imala sam i taj period.u tom slučaju
Može eventualno jedan crni zid,da dobiješ utisak prostora..tj da se zid malo "udalji"Imala sam ja crne yidove ..Posle sam morala sve da gulim , mnogo naporan posao ...ali eto , imala sam i taj period.
Dva su bila crna , jedan iscrtan i isprskan crnim...a kul je bilo....Može eventualno jedan crni zid,da dobiješ utisak prostora..tj da se zid malo "udalji"
Auuuuuu.....Pogledajte prilog 844224
Ajde junaci da vas vidim sada.Ovo je čigledno neki studio.ali ipak šta vam je tu suvišno?
Oba stočića levo su dobra,sat,stolarija odlična..stolica ok.stočić desno sasvim u redu.Pogledajte prilog 844224
Ajde junaci da vas vidim sada.Ovo je čigledno neki studio.ali ipak šta vam je tu suvišno?
stočići bi možda mogli nakon restauracije, obzirom na stanje inventara deluju da im upravo to treba.Oba stočića levo su dobra,sat,stolarija odlična..stolica ok.stočić desno sasvim u redu.
na plafon gipsane ploče.U tehniku se ne razumem.
Imam jednog drugara koji ima neverovatno sličan koncept stanovanja, kompjuterisanja i slušanja muzike sa jednako rafiniranim osećajem za estetiku prostora.....Ambalaža od jaja na zidu je odlično rješenje za muzička studija jer služi kao zvučni zid, štiti od refleksije zvuka, eha, kao i od spoljnih uticaja.
Oprema je vrijedna i kvalitetna iako je u popriličnom haosu.. mikseta, ekvilajzeri pojačala, zvučnici i druga tehnička oprema, kao i organizovani nered i naoko popriličan haos u studiju, ukazuju da se tu provodilo dosta vremena..
Oprema je ipak poprilično stara i danas su muzička studija daleko modernija a vjerovatno i urednija.
Znam.. i ako im nešto pokušaš "složiti" ili urediti, pokvariš im i ambijent i estetiku..Imam jednog drugara koji ima neverovatno sličan koncept stanovanja, kompjuterisanja i slušanja muzike sa jednako rafiniranim osećajem za estetiku prostora.....enterijer, ko preslikan
nemoj sada ja da stavljam sliku moje sobe za muziku, hahaImam jednog drugara koji ima neverovatno sličan koncept stanovanja, kompjuterisanja i slušanja muzike sa jednako rafiniranim osećajem za estetiku prostora.....enterijer, ko preslikan
zvučna izolacija, plus da te ne ubije struja ako je loše uzemljenje na pojačaluOvde treba jedna dobra eliminacija nepotrebnih stvari i generalka...
bez obzira , što je studio....Kako se neko uopšte tu snalazi?
I šta će ta gomila tepiha na podu , jedan preko drugoga?
Ma jok... uglavnom pokušavam da razgrnem hrpe stvari pokušavajući da nađem slobodan prostor da sednem... to mi je vrhunac pokušaja unapređenja enterijera...Znam.. i ako im nešto pokušaš "složiti" ili urediti, pokvariš im i ambijent i estetiku..![]()
očigledno je da vlasnik namerno forsira taj stil krša i nereda. Pogledajte samo prostor! Razvaljeni zid koji namerno nije sredio, praistorijski nameštaj, bespotreban i beskorisan stari Apple kompjuter i još po koja sitnica. Očigledno je reč o kućnom studiju jer nije vodio računa o kompletnoj zvučnoj izolaciji.Pogledajte prilog 844224
Uh bre al' ste strogiočigledno je da vlasnik namerno forsira taj stil krša i nereda. Pogledajte samo prostor! Razvaljeni zid koji namerno nije sredio, praistorijski nameštaj, bespotreban i beskorisan stari Apple kompjuter i još po koja sitnica. Očigledno je reč o kućnom studiju jer nije vodio računa o kompletnoj zvučnoj izolaciji.
Meni je vrlo neuredno i prljavo i ne bih voleo da budem tu čak ni na kratko.
Osim opreme (i to ne sve) ostalo je direkt za kantu.
A šta nije?
Nema sta nije suvisno
Nije suvišna fotelja,okrugli sto sa staklom,ogledalo i drugo u kontejnerNema sta nije suvisno
Ja to nisam ni video.Nije suvišna fotelja,okrugli sto sa staklom,ogledalo i drugo u kontejner![]()
sve je suvišno