Шта је са Војводином?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Некада у југословенској седморци, првак Југославије 2 пута, мислим последњи оут 1989.(?), након распада трећа сила суперлиге?

Шта је са Војводином данас па више није ни то? Да је здравља, Воша би требала да се бори и за титулу или барем друго место... Шта се дешава у клубу? Шта је са навијачима, некада моћном Фирмом и Сланинарима?

Некада у југословенској седморци, првак Југославије 2 пута, мислим последњи оут 1989.(?), након распада трећа сила суперлиге?

Шта је са Војводином данас па више није ни то? Да је здравља, Воша би требала да се бори и за титулу или барем друго место... Шта се дешава у клубу? Шта је са навијачима, некада моћном Фирмом и Сланинарима?
Sta je jugoslavenska sedmorka?

Како мислиш, нисам баш упућен?
nije se gazda promenuo da bi imali gazdu to mora biti privatizovano. nego je u klub usap milan mandaric poynati biynismen iy inostranstva koji se pokayao kao uspesan vlasnik kluba kada je kupio engleski klub portsmaut i doveo ga do premijer lige gde je proveo nekoliko sezona...

nije to jedini klub gde se pokayao kao usepsan vlasnik . da li ce to konacno doneti bolje po vojvodinu koja se nalayila u milosti i nemilosti lokalaca, tajkuna, politicara, mafijasa , videcemo...

svakako ime mandarica uliva poverenje ...

nije se gazda promenuo da bi imali gazdu to mora biti privatizovano. nego je u klub usap milan mandaric poynati biynismen iy inostranstva koji se pokayao kao uspesan vlasnik kluba kada je kupio engleski klub portsmaut i doveo ga do premijer lige gde je proveo nekoliko sezona...

nije to jedini klub gde se pokayao kao usepsan vlasnik . da li ce to konacno doneti bolje po vojvodinu koja se nalayila u milosti i nemilosti lokalaca, tajkuna, politicara, mafijasa , videcemo...

Samo bez ljubomore molim.

Дада, знам за Мандару, наравно, но, не чух да је ушао у Вошу...

Радујем се!

Na jednoj strani Vojvodina, na drugoj svi ostali.
То за навијаче Војводине, но ја мислим да Војводина свакако јесте већи клуб него што данас показује. У најмању руку, ако већ не може титулу да узме и за њу да се бори што је и неозбиљно очекивати, макар друго и треће место сваке године

Дазнт метр. Увек је прилика да се то укине. Ми из Баната , има наш Банат да спајамо са смедеревским крајем. Доста је било новосадске пљачке.
То је већ невезано за спорт. Српска Војводина је тековина српског народа у екс АУ, симбол државности српског народа на овом простору на ком је, хвала Богу, и данас држава Србија али није уопште о томе расправа

Ne izmišljaj. Pojam jugoslovenska 7ka ne postoji. Uostalom šta ti znaš o tome kad ti nisi ni u jajima bio kad je ta liga prestala da postoji.
Чему води овакав набој у твом писању? Ти очигледно, не знаш ништа. А и све да није тако, погледај све листе поређења клубова у Екс Ју и видећеш да је Војводина увек у врху.

1712238856081.png

1712238875793.png

nemoj tako
onda bi u engleskoj svi trebali od davnina da navijaju za liverpul arsenal a potom i mancester junajted koji je nesto posle njih postao takodje velikan...
Слажем се... У енглеској и састави из трећег круга њиховог такмичења имају своје навијаче

Back