Sta je sa strelcevima

• Začetnik teme Začetnik teme Annia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A

Annia

Gost
Interesuje me sta mislite o muskarcima strelcevima i o kombinaciji blizanac-strelac?
Nisam se do sada susretala cesto sa njima, ali jedan mi se bas sada mota okolo...
Ja imam osecaj da su oni dobrice, prostodusni i malo nagli, ne znam. Sta vi mislite?

1. TO SAM I JA MISLILA
2. UPRAVO SAM S JEDNIM BLIZANCEM ZAVRSILA(S NJIMA NIKAD NISI NA SVOM)
3. TO JE SAMO MAMAC,PRICACE TI ON SVAKAKVE PRICICE(BAS ONE STO VOLIS CUTI) - NEZNA ON TO ISPUNITI....
4.RAZOCARACES SE U SVE BLIZANCE, PA NI PRIJATELJU BLIZANCU NECES VEROVATI, ALI ONI NAMA SLUZE DA NAS UVESELE I RAZDRAGAJU NAS, UNOSE NOVINE... I STETA IH JE NE IMATI ZA PRIJATELJA
5.PARTNER BLIZANAC JE SMRT ZA STRELCA-NEBO I ZEMLJA,NIJE KO JE KRIV NEGO JEDNOSTAVNO TO NIJE ZA TEBE
6.AKO TI MOJ SAVET NEPROMENI MISLJENJE IMACES PUNO TOGA OD NJIH NAUCITI ALI NA BOLAN NACIN
[/b]

Ja sam Strelac, u podznaku Blizanac. Nisam nikad bila zaljubljena u Blizanca a većina blizanaca koj epoznajem me često nervira jer su neviđeno površni i detinjasti. I prečesto nervozni.
I moj savet je zaobiđi ga...

Ma dajte ljudi, kakve to veze ima sa horoskopom? Upoznajte se (ako niste) pricajte,pa ako se kojim slucajem pocnete zabavljati ne obaziri se na horoskop nego na njegove ljudske kvalitete.Pa ako ti kao takav odgovara uzivaj u zivotu!! :lol:

pametnije je da ga iskoristis za jednu noc,ako ostanes duze....slomice ti srce!Oni su ustvari super ali nikad neznas kad mogu da te sjebu,najcesce to cine kad se preterano vezes..kad se najmanje nadas..bez razloga zabodu noz u srce! Ovo ti pricam iz iskustva

Back