Sta je sa Mozillom?

Nece ni veceras.Juce sam razgledao i mnogi su prijavili isti problem.
Ova verzija ?!

1640190570209.png

Sad proverio mogu da pristupim Gmail i Hotmail bez problema , cak i Yahoo raspali otvara bez problema.
Ma cudno mi je normalno radio do sinoc,a meni je navika kada izadjem na Google da otvorim odmah Gmail,kad ono nece.Pretrazivao sam razloge,nema objasnjenja.Deinstalirao,pa instalirao ponovo i opet nista.

Ја вам кажем лепо да Google идете искључиво на Chromium. Било који. Google Chrome, Edge, Opera, Brave, Аvast/AVG Secure Browser...

Мој предлог је Vivaldi.
Imam ja i Crome i lako je preci na drugi pretrazivac,ali hocu da resim problem.Ovako nesto se nije desavalo od serije 50 do 60.

Ma cudno mi je normalno radio do sinoc,a meni je navika kada izadjem na Google da otvorim odmah Gmail,kad ono nece.Pretrazivao sam razloge,nema objasnjenja.Deinstalirao,pa instalirao ponovo i opet nista.

Imam ja i Crome i lako je preci na drugi pretrazivac,ali hocu da resim problem.Ovako nesto se nije desavalo od serije 50 do 60.
To nije Chrome nego Chromium derivati ,ima velike razlike.

To nije Chrome nego Chromium derivati ,ima velike razlike.

Chromium je engine и ОpenSource Browser. Можете га лако инстлалирати на Linux-y из репозиторије и то стабилан! Значи ако користите Linux нема потребе да инсталирате Google Chrome.

Google Chrome је базиран на Chromium-y a не обратно. Oвако иде Chromium (оpen source BSD Licence) --Google Licence--> Chrome Canary (unstable) -> Chrome Beta (testing) -> Google Chrome (stable)

Линк за download различитих верзија:

https://www.chromium.org/getting-involved/dev-channel

Линк за download сировог билда за Windows!

https://download-chromium.appspot.com/

Poslednja izmena:
Puko je thunderbird na Linuxu kod mene, firefox pristupa gmailu bez problema, ali thunderbird kaput… i to samo gmail imam jos
jedan nalog kod gugla ali firma i to radi, koji likovi
Ma jao sad sam provalio sta je. Mora authentication rucno da se prebaci na OAUTH2 i onda salje na telefon zahtev za potvrdu i onda pusta :P
Na MacBook mi je Apple Mail to automatski prebacio, a na Linux-u mora rucno :P

Back