jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.262
U poslednjih sat vremena Mozila nece da otvori Inbox.Sve sam probao,deinstalirao,pa instalirao ponovo i nista,a poslednja verzija.Radila do pre sat normalno.Na Chrome-u otvara normalno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je to inbox?U poslednjih sat vremena Mozila nece da otvori Inbox.Sve sam probao,deinstalirao,pa instalirao ponovo i nista,a poslednja verzija.Radila do pre sat normalno.Na Chrome-u otvara normalno.
Možda koristi ThunderbirdSta je to inbox?
Ova verzija ?!Nece ni veceras.Juce sam razgledao i mnogi su prijavili isti problem.
Da.
Ma cudno mi je normalno radio do sinoc,a meni je navika kada izadjem na Google da otvorim odmah Gmail,kad ono nece.Pretrazivao sam razloge,nema objasnjenja.Deinstalirao,pa instalirao ponovo i opet nista.Sad proverio mogu da pristupim Gmail i Hotmail bez problema , cak i Yahoo raspali otvara bez problema.
Imam ja i Crome i lako je preci na drugi pretrazivac,ali hocu da resim problem.Ovako nesto se nije desavalo od serije 50 do 60.Ја вам кажем лепо да Google идете искључиво на Chromium. Било који. Google Chrome, Edge, Opera, Brave, Аvast/AVG Secure Browser...
Мој предлог је Vivaldi.
Ima, ali prema mojoj teoriji zavere, služe da ti malo po malo, shebu upotrebljivost prastare sedmice! Hallooo, već su lansirali Win11, a ti bi još da voziš nekakvu sedmicu!? Čista SABOTAŽA sa tvoje strane!A pricaju da nema vise apdejta za Win.7.Iako mi je iskljucen automatski apdejt.
To nije Chrome nego Chromium derivati ,ima velike razlike.Ma cudno mi je normalno radio do sinoc,a meni je navika kada izadjem na Google da otvorim odmah Gmail,kad ono nece.Pretrazivao sam razloge,nema objasnjenja.Deinstalirao,pa instalirao ponovo i opet nista.
Imam ja i Crome i lako je preci na drugi pretrazivac,ali hocu da resim problem.Ovako nesto se nije desavalo od serije 50 do 60.
To nije Chrome nego Chromium derivati ,ima velike razlike.
Google Chrome.Ne koristim te nus proizvode.To nije Chrome nego Chromium derivati ,ima velike razlike.
Ma jao sad sam provalio sta je. Mora authentication rucno da se prebaci na OAUTH2 i onda salje na telefon zahtev za potvrdu i onda pustaPuko je thunderbird na Linuxu kod mene, firefox pristupa gmailu bez problema, ali thunderbird kaput… i to samo gmail imam jos
jedan nalog kod gugla ali firma i to radi, koji likovi
Chrome ti najgori pretrazivac.
Ali samo procitaj ovaj deo ...
Cak i Edge je manje zlo , salim se , daleko manje zlo.Chrome ti najgori pretrazivac.
Koristi ga zena na poslu,pa hoce i kod kuce,valjda navika,ali je bolji od IE.Preko njega mi unuci igraju igrice online.Chrome ti najgori pretrazivac.
Šta će ti onda Win7? No dobro, i ja je ponekad koristim za neke stare aplikacije... koje nemaju veze sa internetom....Za mene nema nista bolje od Mozille,ali je problem u Win.7 sto pokusavaju sa kojekakvim Security Rimoval Tool apdejtima da ti pokvare rad na 7-ici.Boricu se dokle god mogu.Mada imam i Win.10 i Ubuntu.