Sta je potrebno da bih ozenio filipinku?

Dobar dan, zanima me da li je neko imao iskustva i stupao u brak sa stranom drzavljankom, ili jos bolje ako je bas sa filipinkom 😁 zanima me sta je sve potrebno od papirologije.. vencanje bi se obavilo u Srbiji
Имам искуства. Прво код инспектора за странце па чим пре пред матичара. На основу брачне заједнице све лакше.. Мораш бити запослен да би издржавао жену. Добијаће неке налепнице у пасош.. после ће ти жена добити ЛК за странце. Можда буде и контроле да ли заједно живите... Мораћеш жени уплаћивати здравствено осигурање за то отиђи у социјално.. Срећно.

Dobar dan, zanima me da li je neko imao iskustva i stupao u brak sa stranom drzavljankom, ili jos bolje ako je bas sa filipinkom 😁 zanima me sta je sve potrebno od papirologije.. vencanje bi se obavilo u Srbiji
Требају ти живци. Нед знам одакле си али по том питању су ти најкомпетентнији у оштини Савски венац-Београд.
Тамо ће ти дати тачну информацију.
Када сам ја ступао у брак са Рускињом, умојој општини, Вождовац, тражили су ми толико папира да сам хтео даодустанем. Одем до Врачара, исто тако. Одем до Савског венца, они кажу сачекајте и за пар минута ми рекли шта треба. Испало је, за руске држављане треба само превод докумената без апостила и осталих глупости које су ми тражили на Вождовцу и Врачару.

a jesil izracuno kolko ce te kosta ta filipinka? ..................kad ti svako leto bude zvocala da oce poseti majku u Manilu.
Ova moja je tu iz komsiluka pa sam takoreci bakrotirao radi njenih obilazaka familije.

Да пођемо од очигледнога

Да ли си Филипинац?

Ако си Филипинац... венчање је најмањи проблем...

Није нам јасно зашто баш хоћете у Србији ?! :think:

Као подржку туристрстичом плану БГ он Аква

Back