Šta je peskatarijanizam?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.499
Peskatarijanizam je praksa korišćenja morskih plodova kao jedinog izvora mesa u ishrani koja je inače vegetarijanska. Istraživanje kompanije Ipsos Mori procenjuje da su od 2018. godine 3% ljudi peskatarii.

pescatarian-diet-4174528-a-08ad1e53f16845d2bf69d36ff65257f0.jpg

Tolko.

P.S.
Čitao sam nešto o Robertu Fripu, gitaristi i osnivaču King Krimsona, i u biografiji mu piše da je peskatar. Whaaaaat?... Morao sam da pronađem šta je to. I nađoh.

P.P.S.

Šta je teže izgovoriti
- peskatarijanizam
- raskiselišeli ti se opanci?

Poslednja izmena:
Peskatarijanizam je praksa korišćenja morskih plodova kao jedinog izvora mesa u ishrani koja je inače vegetarijanska. Istraživanje kompanije Ipsos Mori procenjuje da su od 2018. godine 3% ljudi peskatarii.

Tolko.

P.S.
Čitao sam nešto o Robertu Fripu, gitaristi i osnivaču King Krimsona, i u biografiji mu piše da je peskatar. Whaaaaat?... Morao sam da pronađem šta je to. I nađoh.

P.P.S.

Šta je teže izgovoriti
- peskatarijanizam
Ala ga objasni i dokaza da ti je obrazovanje slaba strana ... Plod i meso nije isto, bleso ...:hahaha:

"Morski plodovi su bilo koji oblik morskog života koji ljudi smatraju hranom. Primarno uključuje ribe i školjke. "
https://hr.wikipedia.org/wiki/Morski_plodovi

čini se da ne barataš dobro srpskim jezikom?
Ako ti je Wikipedia izvor znanja, onda ti je pamet sve tanja ... Postoji nešto što se zove logika, a ona da razdvoji babe i žabe najbolje zna ... Isključi nagon u uključi um - prosvetliće ti se ...

P.S.

Da, istina, moj srpski nije jezik moje svakodnevne komunikacije, ali da ga znam u to nema sumnje ...

Ako ti je Wikipedia izvor znanja, onda ti je pamet sve tanja ... Postoji nešto što se zove logika, a ona da razdvoji babe i žabe najbolje zna ... Isključi nagon u uključi um - prosvetliće ti se ...

P.S.

Da, istina, moj srpski nije jezik moje svakodnevne komunikacije, ali da ga znam u to nema sumnje ...
nek si ti meni živ i zdrav i nastavi da vežbaš provociranje. Možda ti na kraju upali pa sakupiš još koji poen. Kazneni.

Tolko.

P.S.

P.P.S.

Šta je teže izgovoriti
- peskatarijanizam
Ja nisam,ne volim ribu ,a i meso..bas ne moram...I lakse izgovaram raskiselišeli ti se opanci?

Back