Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da biste uključili ili isključili VoLTE na Androidu, dovoljno je da prvo otvorite Settings aplikaciju. Zatim nađite opcije Connection > Mobile Networks (može se i drugačije zvati, ovisno o telefonu kojeg koristite). Tapnite na Primary SIM. Zatim nađite VoLTE switch i uključite ga ili isključite. Često kraj te opcije stoji poruka “May improve call quality” ili nešto slično tome.
iOS
iPhone korisnici imaju sličnu zadaću kao i Android korisnici. Dovoljno je da otvorite Settings aplikaciju, te zatim odaberete opcije Mobile Data > Mobile Data Options > Voice & Data. Pri dnu ekrana ćete vidjeti VoLTEopciju. Također ju ovdje možete isključiti ili uključiti.
Sve mi je više muka od tehnike. Živeli fiksni telefoni...
Imam i ja problem, moram da kupujem net (paket 7dana) jer ako se poveže na wi-fi odmah ažurira preko 20 aplikacija a ne znam gde bih isključio to jer je ISKLJUČENO.
Eto.
Verovatno radi, polazim od sebe, ni 40% funkcija ne koristim. Da ne kažem 80%, a mogu slobodno da kažem. Još nisam sve ukapirao i kad imam vremena iznenadim se šta sve može a nisam znao.