Ima jedan falsifikat koji se zove Protokoli Sionskih Mudraca koji su pisali američki banksteri i podmetnuli ga kako bi usmerili mržnju tadasnje evropske javnosti prema Jevrejima.
Kada umesto Jevreja koji su zapravo žrtve u celu priču ubacimo stvarne osvajače sveta NWO bratiju, možemo doći do zanimljivih zaključaka.
Quote:
Када се ми најзад дефинитивно зацаримо, благодарећи државним превратима који ће свугде бити припремљени за један исти дан, после дефинитивног признања неподобности сви постојећих влада (а дотле ће проћи доста времена, можда и цео један век), ми ћемо се постарати да против нас не буде завера. Тога ради ми ћемо немилосрдно казнити све оне који предусретну нашу владавину с оружјем у рукама. Свако ново оснивање каквог било тајног удружења биће такође кажњено смрћу, а она која данас постоје, која ми познајемо и која су нам учинила извесне услуге, укинућемо и послаћемо их у далеке континенте изван Европе. Тако ћемо поступити са оним Гојима-масонима који одвећ много знају, они пак, које будемо из буди којих разлога помиловали, биће у сталном страху од изгнанства. Ми ћемо издати закон по коме ће сви бивши учесници тајних друштава подлежати прогонству из Европе као центра наше управе.
Quote:
За време до настанка нашега царства ми ћемо, напротив, створити и умножити франк-масонске ложе у свима земљама света, увући ћемо у њих све, који могу бити и који већ јесу, истакнуте посленике, јер ће у тим ложама бити главно обавештајно место и утицајно средство. Све ове ложе ми ћемо сконцентрисати под једну управу, која ће бити само нама позната а свима осталима непозната и која ће бити састављена од наших мудраца. Ложе ће имати свога представника, који ће собом прикривати поменуту управу масонства, од које ће долазити парола и програм. У тим ложама ми ћемо завезати чвор свих револуционарних и либералних елемената. Оне ће се састојати из свих друштвених слојева. Најскривеније политичке замисли биће нам познате и потпашће под наше руководство онога часа кад и поникну. Чланови тих ложа биће готово сви агенти међународне и националне полиције, јер је њена служба за нас незамењива у том погледу што полиција може не само на свој начин да се обрачуна са непокорнима, него и да прикрије наше радње, да створи поводе за незадовољство итд...
Quote:
У тајна друштва обично најрадије ступају аферисте, каријеристе и уопште људи већином лакомислени, са којима нам неће бити тешко да водимо послове и помоћу којих да навијамо механизам машине коју смо пројектовали... Ако се овај свет ускомеша и узбуни, онда ће то значити да нам је било потребно да га узбунимо, да бисмо растројили његову одвећ велику солидарност. Ако у његовој средини поникне завера, онда ће на чело њено стати нико други до један од наших највернијих слугу. Природно је да ћемо ми а нико други повести масонску акцију, јер ми знамо куда је водимо, знамо крајњи циљ свакога дејства; Гоји (нејевреји-прим. прев.) пак не знају ништа, не знају чак ни непосредни резултат: њих задовољава обично тренутни рачун задовољена самољубља у извршењу онога што је замишљено, не примећујући чак ни то да и сама замисао не припада њиховој иницијативи него нашем навођењу на дотичну мисао...
Quote:
Када цар израиљски стави на своју свештену главу круну коју му Европа поднесе, он ће постати патријарх света. Неопходне жртве, које он буде принео услед њихове целисходности, никада неће достићи ону цифру жртава које су принели у току векова грандоманија и надметање гојских глава и владара.
Наш цар ће се налазити у сталном опћењу са народом, и говориће му са трибине беседе које ће таласи гласова разносити одмах по целоме свету.