L Lada Legenda Poruka 52.167 25.08.2021. u 14:50 - Šta je ovo u konzervi? #26 Mita Komita: Žablji bataci i sušenma slanina Pogledajte prilog 976780 Kliknite za proširenje... Pohovane zablje batake sam klopala,kao belo meso su.Kada sam pojela rekli su mi sta sam jela,pa nisam onda valjda trebala da
Mita Komita: Žablji bataci i sušenma slanina Pogledajte prilog 976780 Kliknite za proširenje... Pohovane zablje batake sam klopala,kao belo meso su.Kada sam pojela rekli su mi sta sam jela,pa nisam onda valjda trebala da
S Soradze Elita Moderator Poruka 21.138 25.08.2021. u 15:00 - Šta je ovo u konzervi? #27 Mita Komita: Žablji bataci i sušenma slanina Pogledajte prilog 976780 Kliknite za proširenje... ovo mora da je super... jela sam u Sloveniji pohane žablje krake... fenomenalno... meso ima ukus između belog pilećeg i najukusnijeg belog mesa ribe
Mita Komita: Žablji bataci i sušenma slanina Pogledajte prilog 976780 Kliknite za proširenje... ovo mora da je super... jela sam u Sloveniji pohane žablje krake... fenomenalno... meso ima ukus između belog pilećeg i najukusnijeg belog mesa ribe
L Lada Legenda Poruka 52.167 25.08.2021. u 15:03 - Šta je ovo u konzervi? #28 Soradze: ovo mora da je super... jela sam u Sloveniji pohane žablje krake... fenomenalno... meso ima ukus između belog pilećeg i najukusnijeg belog mesa ribe Kliknite za proširenje... da,super opis ukusa...
Soradze: ovo mora da je super... jela sam u Sloveniji pohane žablje krake... fenomenalno... meso ima ukus između belog pilećeg i najukusnijeg belog mesa ribe Kliknite za proširenje... da,super opis ukusa...
L Lada Legenda Poruka 52.167 25.08.2021. u 15:16 - Šta je ovo u konzervi? #30 Soradze: Kliknite za proširenje... Pravi si smehotres,cekam...zeleno volim te zeleno,bez Lorke