a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 36.132
pa HAARP je u Beogradu a tamo nisam cuo da vrapci crkavaju.HAARP...
Njime manipulisu vremenom, a to onda direktno utice na ljude, zivotinje, insekte tj njihovo stanje i ponasanje...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa HAARP je u Beogradu a tamo nisam cuo da vrapci crkavaju.HAARP...
Njime manipulisu vremenom, a to onda direktno utice na ljude, zivotinje, insekte tj njihovo stanje i ponasanje...
...
ako znas kako izgleda 5g antena onda ne znam ko od nas dvoje lupeta. slobodan si da pogledas uvis gde god ides po gradu i videces ih.naravno da jesam..
znas koja gustina baznih stanica treba da bi ti imao signal o kome pricas.
vidjao bi antene na svakih 300 metara.
ljudi loopetaju
I meni se nenormalno spava u poslednje vreme...Pusti bre vrapce.
Meni se od jutros sve manta.
Kao da sam mamuran, daprostiš.
Spavao celo popodne juče i nastavio od 8 do 6 jutros.
Sad se evo gasim, spušta se roletna.
pa HAARP je u Beogradu a tamo nisam cuo da vrapci crkavaju.
Поуздано је да торњеви који емитују сигнале мобилне телефоније дезорјентишу пчеле. Мом Куму се изгубило цело пчелиње друштво када је у близини подигнут торањ.
А да, у крају из ког је мој отац само за пчелу, од свих животиња, се каже "умрла". Толико се сматра важном и племенитом.
Ма ухватио му колега пчелар рој и затворио у своју кошницу.Поуздано је да торњеви који емитују сигнале мобилне телефоније дезорјентишу пчеле. Мом Куму се изгубило цело пчелиње друштво када је у близини подигнут торањ.
А да, у крају из ког је мој отац само за пчелу, од свих животиња, се каже "умрла". Толико се сматра важном и племенитом.
Spijunski softver iz Kine. Svako ko ga ima na telefonu je idiot.Tik tok je neozbiljna mreza.....
upravo to. HAARP pravi nekakvi jonizaciju u atmosferi sto podrazumeva poremecaj kiseonika, vodonika, azota.........sto ima onda uticaja i na zemljinu povrsinu (sume, reke......)Ali zato na Adi plutase ribe pre mesec dana..
A neki kazu da je pilon mosta na Adi HAARP antena...
Beograđani su u šoku gledali VELIKE MRTVE RIBE kako plutaju na Adi Ciganliji, nadležni su istražili šta se dešava i evo šta su otkrili
https://www.blic.rs/vesti/beograd/n...-plutaju-velike-mrtve-ribe-evo-sta-su/yk167px
E sad...da li je samo do kiseonika...a iako jeste sta je uzrok nestanka istog...ko ce ga znati...
...
Nije njima cilj vrapci nego da izazovu poplave.pa HAARP je u Beogradu a tamo nisam cuo da vrapci crkavaju.
u svakom eksperimentu ima kolateralna steta u vidu riba, vrabaca, srba...........................Nije njima cilj vrapci nego da izazovu poplave.