Šta je ovde čudno ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.205
Lep starinski prozor ali da li vam je tu nešto čudno ?

prpozor.jpg

Nznm meni izgleda kao nepotrebno kombinovanje starih i novih materijala.

Ako je prozor star gde je ulicni kapak, salon kako se zove.

Ne razumem mozda ima neko objasnjenje logicno ali i tada, kakvo je ovo resenje kao da na teglu stavis kondom.

a dobro...ne vidim logiku u tome, sem eto...mozda je nekome bilo sterilno pa je napravio dekoraciju preko tih kockica, ne znam kako se zovu....no opet...zasto nije napravljen normalan prozor... :think:
Zovu se staklene prizme i obično se koriste za svetlarnike npr na stepeništu.
Možda nije poželjno da se vidi jasno, mada je to moglo da se reši nekim griz staklom ili da se prelepi neka folija koja daje zamućen efekat.

Zovu se staklene prizme i obično se koriste za svetlarnike npr na stepeništu.
Možda nije poželjno da se vidi jasno, mada je to moglo da se reši nekim griz staklom ili da se prelepi neka folija koja daje zamućen efekat.
da...totalno mi nejasno sto nisu stavili normalan prozor tamo...jos i ova dekoracija preko...ne znam..meni se nekako ne svidja...bilo bi ok da je zaista prozor...ovako...mi vuce na kicericu...

Trebalo bi malo sira slika da se vidi, po nagibu plafona moguce da je potkrovlje ili prostor ispod stepenica.
Ako je ispod stepenica, pitanje je sta je sa druge strane,da li moze da se uopste ugradi obican prozor ili je ovako samo dodato svetlo u prostoriju. Ako je potkrovlje, opet pitanje je sta je sa spoljasnje strane.... Mnogo odgovora bi dala sira fotografija.
A ako je neko kupio kucu sa takvim 'dodatkom' mozda je samo maskirao ili probao da ulepsa sa laznim prozorom.

Back