- Poruka
- 388.205
Lep starinski prozor ali da li vam je tu nešto čudno ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
te kockice se ne otvaraju...to ustvari i nije prozor...samo dekoracija...Nznm meni izgleda kao nepotrebno kombinovanje starih i novih materijala.
Ako je prozor star gde je ulicni kapak, salon kako se zove.
Ne razumem mozda ima neko objasnjenje logicno ali i tada, kakvo je ovo resenje kao da na teglu stavis kondom.
Zovu se staklene prizme i obično se koriste za svetlarnike npr na stepeništu.a dobro...ne vidim logiku u tome, sem eto...mozda je nekome bilo sterilno pa je napravio dekoraciju preko tih kockica, ne znam kako se zovu....no opet...zasto nije napravljen normalan prozor...![]()
da...totalno mi nejasno sto nisu stavili normalan prozor tamo...jos i ova dekoracija preko...ne znam..meni se nekako ne svidja...bilo bi ok da je zaista prozor...ovako...mi vuce na kicericu...Zovu se staklene prizme i obično se koriste za svetlarnike npr na stepeništu.
Možda nije poželjno da se vidi jasno, mada je to moglo da se reši nekim griz staklom ili da se prelepi neka folija koja daje zamućen efekat.
Dupla debala stakla za svetlarnike u vecim hodnicima sa stepenicama.
tako je na zidu je napravljena dekoracija koja simulira prozorte kockice se ne otvaraju...to ustvari i nije prozor...samo dekoracija...
dobro zapažanjeДа се отвара не би ставили ову керамику на прозорску даску.![]()
Staklo se nalazi iza prozorskih krila.Vidi se posto su okna odskrinuta.Svakako nije dobro jer tako nema vazduha u prostoriji.Да се отвара не би ставили ову керамику на прозорску даску.![]()