- Poruka
- 388.920
Pocevsi od malih kuhinjskih aparata, preko serpi i tanjira, do viljuski,kasika, daski za secenje i sl.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pocevsi od malih kuhinjskih aparata, preko serpi i tanjira, do viljuski,kasika, daski za secenje i sl.
Za razliku od nekih koji imaju sve i svasta u kuhinji i ne znaju sta je vaznije, evo ja kao samac koji koristi samo najosnovnije stvari cu ti reci. Tava, tava je najosnovnija.
Stara srpska rec za tiganj.Шта је то 'тава' ?!
Stara srpska rec za tiganj.
Keramički je zakon (tiganj)Stara srpska rec za tiganj.
Keramički je zakon (tiganj)
Ja preferiram keramičke. Muku sam mučio sa onim crnim tiganjima, kako smo uzeli i veliki i mali za palačinke nema da se lepe ni jaja ni palačinke.Preferiram one sa granitnim premazom.
Жена!Pocevsi od malih kuhinjskih aparata, preko serpi i tanjira, do viljuski,kasika, daski za secenje i sl.
Jesi. Cjediljku za čaj!Tiganj sa poklopcem, tiganj za palacinke, nekoliko serpi i serpica, idealno sa poklopcima, lonac za pasulj i slicne corbuljke (poklopac se podrazumeva), veci i manji pleh, secko, mikrotalasna, tanjiri mali i veliki, duboki ili cinije (ja preferiram cinije jer mogu i za corbu i za ovsenu kasu), satarica, noz za meso, noz za tranziranje, noz za povrce, visenamenski noz, reckavi jedan ako seces hleb, kutlaca, hvataljke razne, rukavica, najmanje dve daske - za meso i za povrce, nozici, viljuske, kasike, kasicice, solje za tople napitke. Ne znam dal sam nesto zaboravila.
U mom slucaju - dzezva!Jesi. Cjediljku za čaj!