Шта је оно што особа мора да има да би вас привукла?

Е то је најбитније❣️
Но можда и њему оће ? Јесу мање шансе ал никад не реци никад !!

svaki misli da zaslužuje top modela, stvarnost je za većinu muškaraca nešto drugo.

moji kriterijumi su 2/3 psihički, a taj jedan fizički je definisan najopštije moguće

svaki misli da zaslužuje top modela, stvarnost je za većinu muškaraca nešto drugo.

moji kriterijumi su 2/3 psihički, a taj jedan fizički je definisan najopštije moguće
Ја ево не мислим. Мени јендовољно само да је драга нежна и паметна и да имамо то нешто и она је само моја и ја само њен

Pa nije bas subjektivno ,nikad nisam cuo da je neko za Margot Robi rekao da je ruzna.
Ајде да кажемо да је све на свету и субјективно и објективно. Постоје људи који јесу лепи већини, и то је нешто релативно. Тњ особе су релативно лепе објективно

А субјективно значи да се мени можда Маргот Роби не допада

Znam šta me odbija. A šta me privlači pa sve ono što me ne odbija...
Oči i osmeh vrv najviše. Zatim telo. I onda i komunikacija...

Najnovije što me odbija su tetovaže po celom telu...

Baš zgodna šankerica danas na Ibizi, sa lepim licem i lepim osmehom ali sva išarana... Vrv te iste crte po koži koju ima samo jednu ima smisla samo njoj, ako ima...

Znam šta me odbija. A šta me privlači pa sve ono što me ne odbija...
Oči i osmeh vrv najviše. Zatim telo. I onda i komunikacija...

Najnovije što me odbija su tetovaže po celom telu...

Baš zgodna šankerica danas na Ibizi, sa lepim licem i lepim osmehom ali sva išarana... Vrv te iste crte po koži koju ima samo jednu ima smisla samo njoj, ako ima...
Слажем се скроз брате. И мене то одбија. Осмех и очи ме баш раде. Тели, наравно. Све то има скупа јак проценат.

Слажем се скроз брате. И мене то одбија. Осмех и очи ме баш раде. Тели, наравно. Све то има скупа јак проценат.
Sve je to program...
Može da te koliko god hoćeš radi ukoliko nemate obostranu volju da se "složite"...

Back