Sta je najvaznije

Keeper:
hahahah.
lako je penzionerima i zhenama da zagovaraju rat kad se necje ni boriti u istom.
kad bi morali, videli bismo. ;)

pa nije bas logicno, jer te domacice imaju sinove, a penzioneri sinove i unuke, a svi znamo da je za roditelja mnogo laksa sopstvena smrt nego smrt sopstvenog deteta - tako da ti ova konstatacija ne stoji.

BG1109:
Moja žena i moja sestra su dame, one čak i ne razgovaraju o takvim stvarima.

Čega da se stidim, što neću da uzmem pušku i idem na NATO, toga da se stidm? U tom odnosu snaga znam šta me čeka

Ne znam za tebe, ja sam 100% siguran da neću još jednom da se rodim, imam dvoje dece koje treba školovati, napraviti ljude od njih, kakav NATO Jarry, kakve puške čoveče?

ma nebitno je sta su tvoja majka i sestra, reci mi samo kako se ti kao covek osecas kad cujes da su zene i starci u ovoj zemlji spremniji da je brane od nas muskaraca ?

jel te to ispunjava ponosom ili osecajem stida? mislim to su zene i starci u ovoj drzavi veci muskarci od samih muskaraca?

vidim kazes ne bi branio kosovo. a jel bi branio beograd? sta bi radio da krenu da ubijaju i kolju po beogradu siptari i NATO zlikovci kao sto to rade na Kosovu? Jel bi preduzeo nesto ili bi se zavuko u neko cose i plakao kao malo dete?

Jerry Ropero:
ma nebitno je sta su tvoja majka i sestra, reci mi samo kako se ti kao covek osecas kad cujes da su zene i starci u ovoj zemlji spremniji da je brane od nas muskaraca ?

jel te to ispunjava ponosom ili osecajem stida? mislim to su zene i starci u ovoj drzavi veci muskarci od samih muskaraca?

vidim kazes ne bi branio kosovo. a jel bi branio beograd? sta bi radio da krenu da ubijaju i kolju po beogradu siptari i NATO zlikovci kao sto to rade na Kosovu? Jel bi preduzeo nesto ili bi se zavuko u neko cose i plakao kao malo dete?

Te žene i starci su spremni da idu da brane Kosovo mojim du*etom, razumeš, zato su spremni da idu. Njih niko neće da zove, zato hoće i da idu.

Prvi i poslednji put ovo kažem ovde: bio sam, video sam, nema više. Kraj priče. Nema detalja, ni na jedno pitanje na tu temu neću odgovoriti.

Ako dodjem u situaciju da me ponovo mobilišu, a procenim da postoje razlozi da opet obučem uniformu, obući ću. To će biti stvar moje procene, ne procene države. Jednom su me za*ebali, dva puta bi bilo mnogo.

A ti večeras, šlem na glavu, pušku o rame i idi dole da *ebeš m. nato okupatorima i Šiptarima i nemoj više da si dosadan.

BG1109:
Šta da uradim da bi sačuvali Kosovo, šta ti možeš da uradiš da bi sačuvali Kosovo, Norma, bilo ko?

Uzmi pušku pa na Kosovo, nema ti druge.

То што ја сматрам да овакве анкете јесу, доиста "мешање баба и жаба", не значи да је ствар тако проста, и да би требало, тек тако, без претходно испуњених одређених услова, као "була у јагоде", "узети пушку" и ићи на КиМ.

То би се могло само, како рекох, под одређеним условима. Јасно је, пре свега - да то, на жалост, не зависи од нас, већ - међународне констелације снага и у неком евентуалном прекомпоновању тих снага.

Све друго - било би, шта год неки маштали и желели, такође - нереално, и срљање.

За сад се морамо, дакле борити свим расположивим дипломатским снагама, и колико год је то могуће.

Битно је да се - боримо, и никад не одрекнемо КиМ, макар оно и формално постало независно.

А, онда, опет, једног дана, у будућности, пошто ништа није "заувек", ако ( боље рећи - кад) се стекну ти погодни услови, и да га вратимо, и формално и фактички..

Jerry Ropero:
eto da kazemo da je navedena anketa tacna to znaci da u zemlji Srbiji od muskaraca imaju veca muda zene/domacice i starci.

Pitanje za muske forumase: Zar vas nije sramota da su vasi dedovi/ocevi ili zene hrabrije nego vi? Ili vam je sve jedno sto ste kukavice ?
Зар тебе није срамота да нас овде подучаваш патриотизму и храбрости, а у војску нећеш да идеш јер ти не одговара генералштаб и државни врх?

Jerry Ropero:
eto da kazemo da je navedena anketa tacna to znaci da u zemlji Srbiji od muskaraca imaju veca muda zene/domacice i starci.

Pitanje za muske forumase: Zar vas nije sramota da su vasi dedovi/ocevi ili zene hrabrije nego vi? Ili vam je sve jedno sto ste kukavice ?

gde si bio 91 ,majstore(u kojoj rupi),kada pricas take gluposti
ili nisi bio ni rođen pa zato tako pricas"heroju moj"za tastaturom

timmy:

Ma da mu je samo jedan metak zazviždao oko glave, kukao bi on danas ovde kako je narodni heroj, pogodjen više puta, sve dao za državu.

Nisam znao da neće da ide u vojsku zato što mu ne odgovara vojni vrh???!!!

Aaa, sad mi je jasno zašto je mali tako drčan. Pa ne zna dete, to je znači.

Izvini Jarry, mislio sam da znaš.

timmy:

nebitno je gde sam ja bio , ovde je pojedinac nebitan ono sto je bitno jeste da su vecina srpskih muskaraca danas, pickice od kojih su njihove zene i starci hrabriji.

Daj onda da promenimo sistem da vi muske seka perse kuvate cistite i perete a da zene brane otadzbinu. I onako neke druge vajde od vas/nas nema.

Jerry Ropero:
nebitno je gde sam ja bio , ovde je pojedinac nebitan ono sto je bitno jeste da su vecina srpskih muskaraca danas, pickice od kojih su njihove zene i starci hrabriji.

Daj onda da promenimo sistem da vi muske seka perse kuvate cistite i perete a da zene brane otadzbinu. I onako neke druge vajde od vas/nas nema.

Očekivao sam inteligentniji odgovor od tebe. Ajde sad opet razmisli, pa kaži - šta uraditi? Nikako da mi odgovoriš na pitanje.

Pitam te treći put: šta uraditi?

U slucaju rata prikljucicu se nekoj dobrovoljackoj jedinici, paravojnoj formaciji .

Ni u kom slucaju nemam nameru da budem pripadnik kvislinskih formacija Borisa Tadica zvane tzv "vojska Srbije" u kojoj amerikanci vode glavnu rec.

Odgovori ti meni lepo Srbine jel te sramota da tvoja majka'/zena/sestra ima veca muda od tebe? Stidis li se sto zene smeju da brane ovu drzavu a ti ne smes?

Cekam tvoj odgovor.

Jerry Ropero:
U slucaju rata prikljucicu se nekoj dobrovoljackoj jedinici, paravojnoj formaciji .

Ni u kom slucaju nemam nameru da budem pripadnik kvislinskih formacija Borisa Tadica zvane tzv "vojska Srbije" u kojoj amerikanci vode glavnu rec.

Odgovori ti meni lepo Srbine jel te sramota da tvoja majka'/zena/sestra ima veca muda od tebe? Stidis li se sto zene smeju da brane ovu drzavu a ti ne smes?

Cekam tvoj odgovor.

auuuuu ovo je naka prava srpska junacina :lol: :lol: :lol:

Jerry Ropero:
.
А како ће то, и зашто би уопште, те "квислиншке формације" ишле да ослобађају КиМ, ако су доиста "квислиншке"?

Чему онда уопште расправа о њима у овом смислу?

Мало си...хм... контрадикторан.

kvislinske formacije su upravo zato kvislinske sto ne preduzimaju nista dok njihov narod strada.

kvislinska vlast i njene institucije ne stite ustav i interese gradjana svoje zemlje, vec ispunjavaju naloge okupatora.

Nadam se da se secas 17. marta 2004. godine i pogroma koji se tada desio nad Srbima na Kosmetu.

Sta je uradila nasa vojska i policija koja je po ustavu bila duzna da zastiti te nase ljude? Nista.

Tukla se sa revoltiranim narodom oko dzamija u Beogradu i Nisu.

E upravo zato , posto smo pod okupacijom paravojne formacije su jedino resenje.

Jerry Ropero:

Cekam tvoj odgovor.

A šta ćemo ako ne bude rata? Ako Srbija ne objavi rat NATO, šta ćeš onda?

Ima načina, doduše: bombaši samoubice, kamikaze...

O odbrani zemlje, lepo sam ti rekao da više neću reći ni jednu reč, o majkama, sestrama, i ostalom nema priče, to je seljačko nadmudrivanje, nije razgovor.

Jerry Ropero:
kvislinske formacije su upravo zato kvislinske sto ne preduzimaju nista dok njihov narod strada.
Али, претпоставка је била, да би оне, у случају тнеког развоја догађаја, управо - ишле на КиМ. А ти не би с њима, јер су - "квислиншке". :confused:

kvislinska vlast i njene institucije ne stite ustav i interese gradjana svoje zemlje, vec ispunjavaju naloge okupatora.
Да. Општа дефиниција.

Nadam se da se secas 17. marta 2004. godine i pogroma koji se tada desio nad Srbima na Kosmetu.

Sta je uradila nasa vojska i policija koja je po ustavu bila duzna da zastiti te nase ljude? Nista.
Наравно да се сећам.

Али, ти си опет некакакав - идеалиста.

Или, не видиш шта се у неком тренутку - МОЖЕ, а шта НЕ МОЖЕ.

Tukla se sa revoltiranim narodom oko dzamija u Beogradu i Nisu.

Ја разумем гнев револтираног народа. Али, зар је требало спалити џамије?
И да онда опет - нама пребаце за вандализам, и да тиме засене и релативизују сав онај погром, и насиље према Србима и црквама на КиМ.

E upravo zato , posto smo pod okupacijom paravojne formacije su jedino resenje
.
КиМ јесу под окупацијом, али паравојне формацвије - не вреде, јер - напросто - НЕ МОХУ ништа да ураде. Слабе су и неорганизоване. И опет би им биле само повод , и изговор да нас још више малтретирају.

Значи - тиме бисмо само нанели штету - СЕБИ.

Понављам: једно су ЖЕЉЕ, и СНОВИ, друго - МОГУЋНОСТИ.

Back