Gledajuci ponekad, programe nasih raznih TV stanica, covek tu vidi svasta,ali uglavnom
vredno, nista.Da sada imam recimo devetnaest-,dvadeset godina ja bih videvsi sve te
"starlete", sve te zene-"pjevacice", nadutih odvratnih usana. Videvsi sve te "poznate"
kako one za sebe kazu: "javne zene", meni bi zenski rod,postao omrznut za sva vremena.
Na svu srecu,imam izgradjeno misljenje o zenama,i ono je na moju licnu radost,veoma
pozitivno.Ja zensku populaciju,bez ikakvog laskanja,smatram boljim delom covecanstva.
Savremena zena-devojka,nikako me bi trebala da u ime neke lazne "emancipacije"
imitiraju ponasanje muskaraca. Pusenje,hodanje u patikama kao razbacani vozaci
kamiona,nikako ne odgovaraju zenama. Zene treba brizljivo da gaje svoju zenstvenost.
Ta zenstvenost ocituje se ne samo u mekim zenskim kretanjima tela.Zene trebaju
svojim culnim glasovima,biranim recima,lepim ponasanjem,da isticu tu svoju
specificnu,zensku zavodljivost. Svakodnevno,iduci ulicama,vozeci se u kolima
gradskog prevoz,cujem veoma cesto,kako devojke,i to studentkinje,upotrebljavaju
u obicnom medjusobnom razgovoru,onu i za muskarce,tako ruznu rec:"BOLI ME K...." Kada to muskarci(nazalost uzasno cesto) govore,to je prostacki.Ali kada tu,
tako ruznu rec,kazu divne,nezne ,zenske usne.....srce me zaboli od nezadovoljstva.
Ja jedino sto bih porucio devojkama-zenama; Budite ono sto jeste.! Budite nase predivne drugarice,zene,ljubavnice,koleginice !Ne imitirajte muskarce.Ako vi,uspete
da sacuvate svoju zenstvenost,budite uverene,da ce se i muskarci promeniti na bolje
jer ce ih oplemeniti vasa lepota i zenstvenost.
vredno, nista.Da sada imam recimo devetnaest-,dvadeset godina ja bih videvsi sve te
"starlete", sve te zene-"pjevacice", nadutih odvratnih usana. Videvsi sve te "poznate"
kako one za sebe kazu: "javne zene", meni bi zenski rod,postao omrznut za sva vremena.
Na svu srecu,imam izgradjeno misljenje o zenama,i ono je na moju licnu radost,veoma
pozitivno.Ja zensku populaciju,bez ikakvog laskanja,smatram boljim delom covecanstva.
Savremena zena-devojka,nikako me bi trebala da u ime neke lazne "emancipacije"
imitiraju ponasanje muskaraca. Pusenje,hodanje u patikama kao razbacani vozaci
kamiona,nikako ne odgovaraju zenama. Zene treba brizljivo da gaje svoju zenstvenost.
Ta zenstvenost ocituje se ne samo u mekim zenskim kretanjima tela.Zene trebaju
svojim culnim glasovima,biranim recima,lepim ponasanjem,da isticu tu svoju
specificnu,zensku zavodljivost. Svakodnevno,iduci ulicama,vozeci se u kolima
gradskog prevoz,cujem veoma cesto,kako devojke,i to studentkinje,upotrebljavaju
u obicnom medjusobnom razgovoru,onu i za muskarce,tako ruznu rec:"BOLI ME K...." Kada to muskarci(nazalost uzasno cesto) govore,to je prostacki.Ali kada tu,
tako ruznu rec,kazu divne,nezne ,zenske usne.....srce me zaboli od nezadovoljstva.
Ja jedino sto bih porucio devojkama-zenama; Budite ono sto jeste.! Budite nase predivne drugarice,zene,ljubavnice,koleginice !Ne imitirajte muskarce.Ako vi,uspete
da sacuvate svoju zenstvenost,budite uverene,da ce se i muskarci promeniti na bolje
jer ce ih oplemeniti vasa lepota i zenstvenost.