STA JE - I KAKO POSTATI SAVRSENA ZENA !!!

Gledajuci ponekad, programe nasih raznih TV stanica, covek tu vidi svasta,ali uglavnom
vredno, nista.Da sada imam recimo devetnaest-,dvadeset godina ja bih videvsi sve te
"starlete", sve te zene-"pjevacice", nadutih odvratnih usana. Videvsi sve te "poznate"
kako one za sebe kazu: "javne zene", meni bi zenski rod,postao omrznut za sva vremena.

Na svu srecu,imam izgradjeno misljenje o zenama,i ono je na moju licnu radost,veoma
pozitivno.Ja zensku populaciju,bez ikakvog laskanja,smatram boljim delom covecanstva.
Savremena zena-devojka,nikako me bi trebala da u ime neke lazne "emancipacije"
imitiraju ponasanje muskaraca. Pusenje,hodanje u patikama kao razbacani vozaci
kamiona,nikako ne odgovaraju zenama. Zene treba brizljivo da gaje svoju zenstvenost.
Ta zenstvenost ocituje se ne samo u mekim zenskim kretanjima tela.Zene trebaju
svojim culnim glasovima,biranim recima,lepim ponasanjem,da isticu tu svoju
specificnu,zensku zavodljivost. Svakodnevno,iduci ulicama,vozeci se u kolima
gradskog prevoz,cujem veoma cesto,kako devojke,i to studentkinje,upotrebljavaju
u obicnom medjusobnom razgovoru,onu i za muskarce,tako ruznu rec:"BOLI ME K...." Kada to muskarci(nazalost uzasno cesto) govore,to je prostacki.Ali kada tu,
tako ruznu rec,kazu divne,nezne ,zenske usne.....srce me zaboli od nezadovoljstva.
Ja jedino sto bih porucio devojkama-zenama; Budite ono sto jeste.! Budite nase predivne drugarice,zene,ljubavnice,koleginice !Ne imitirajte muskarce.Ako vi,uspete
da sacuvate svoju zenstvenost,budite uverene,da ce se i muskarci promeniti na bolje
jer ce ih oplemeniti vasa lepota i zenstvenost.

Пријатељу- прецењујеш жене, генерално...
Појединачно- има- па, до две добре...:hahaha:- али- уопште узев- оне и јесу то што јесу...:think:
А то, што припусте пред камере- има своју функцију, а која је- није овде ни место, ни време.
То је већ предмет дубље анализе, сас коју не бих да овдена оптерећавам...:whistling:]

Svi mi,koji ucestvujemo u drustvenom javnom zivotu,moramo da pocnemo borbu,za ponovnim ozivljavanjem zene,
zene kao uzvisenog bica,koje je stvorila majka Priroda,da oplemeni ovaj svet,pun ruznih i neprijatnih stvari.Moramo
da devojke-zene,ponovo obucemo u suknjice,da im kose budu u loknama,kao nekada.Ove ravne dugacke kose,vec
su dosadile i Bogu i ljudima.Moramo nase zene,ponovo nauciti da hodaju zenstveno.Te patike,koje im dozvoljavaju,
da gaze kao gardisti,to treba da ode u zaborav.Devojke ponovo treba da prihvate,norme lepog ponasanja.Ruzno je videti
mladu devojku,kako na javnom mestu,skoro siluje mladica,koji se skoro otima,jer mu je neprijatno.
Devojke su tu novu "slobodu" ponasanja,bukvalno zloupotrebile,pa su skoro potpuno preuzele primat u seksualnom
zblizavanju sa suprotnim polom.Devojke treba da budu "osvojene",a ne,da one osvajaju.Tu je napravljena kobna greska.

....za savršenu ženu treba pronaći savršenog muškarca...

...a ovi gologuzani , fićfirići , kontejnerci , deponijanci i ostali smrdljivi ćutolozi ( iz čega ne izuzimam sebe ) - prajdovci , koji su dozvolili da ih u mozak duhovno jebavaju , oni ne zaslužuju ama baš ništa - čak ni dostajonstvenu smrt.....sad bi oni da grade za njih savremenu ženu...nemojte ništa da dirate , dugmiće ne pritiskajte , samo svinje nahranite i to je to ( tako govore klinčurija iz zabavišta )

Back