Sta je fora kod lav/rak ljudi?

• Začetnik teme Začetnik teme mort
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mort

Početnik
Poruka
21
Kakva je kombinacija: znak-lav,podznak-rak?Sta je pozitivno,sta je negativno,i glavna crta osobe,neka preovladajuca osobina :?: :?: :?:
U pitanju je osoba koja mi je jako bliska i puno mi znaci,ali cesto me zbunjuje svojim postupcima,pa vise ne znam sta da mislim :?

mort:
Kakva je kombinacija: znak-lav,podznak-rak?Sta je pozitivno,sta je negativno,i glavna crta osobe,neka preovladajuca osobina :?: :?: :?:
U pitanju je osoba koja mi je jako bliska i puno mi znaci,ali cesto me zbunjuje svojim postupcima,pa vise ne znam sta da mislim :?

Naravno da te zbunjuje, kad ni sebe ne razume. Ali nije ni njoj/njemu lako - sam sebe "gasi" (lav je vatra a rak voda). To ti je najuopštenije...

very merry berry:
mort:

Naravno da te zbunjuje, kad ni sebe ne razume. Ali nije ni njoj/njemu lako - sam sebe "gasi" (lav je vatra a rak voda). To ti je najuopštenije...

A sta se desava kod obrnute kombinacije?
Lav ga vadi iz bede!

Dobro poznajem jednu lavicu, podznak rak...izuzetno je dobra, nezna, uvek spremna svima da pomogne, nervira se dovoljno za ceo svet...ali ako neko pokusa da uzme ili povredi nesto sto ona smatra da njoj pripada onda se budi pospani,ali opasan lav - spremna je sve da uradi za ljude koje voli.
Inace je dosta nepristupacna, ne dozvoljava ikom da joj se priblizi, ali kad vas jednom zavoli cuvace vas kao nesto najvrednije...
Izuzetno dobra supruga, majka, prijateljica...

ja , suprotno uobičajnom mišljenju smatram da je to dobra kombinacija ...
lav je po prirodi dominantan , jak , snažan , racionalan , lako uočljiv , predvodnik u svemu , sklon sjaju i bogatstvu ... ali mu nedostaju emocije kojih rak ima u izobilju ( pa i više od toga ) .
s druge strane rak je emotivan , nežan , nesiguran i osetljiv ... ali i iskren , maštovit , pažljiv i odan ...
naravno da je ove osobine nemoguće idealno ,, izmiksovati ,, pa su ovakve osobe ( odnosi se i na mene ) posebno u mladosti sklone oscilacijama u ponašanju koje zbunjuju okruženje ... :wink:

vd:
ja , suprotno uobičajnom mišljenju smatram da je to dobra kombinacija ...
lav je po prirodi dominantan , jak , snažan , racionalan , lako uočljiv , predvodnik u svemu , sklon sjaju i bogatstvu ... ali mu nedostaju emocije kojih rak ima u izobilju ( pa i više od toga ) .
s druge strane rak je emotivan , nežan , nesiguran i osetljiv ... ali i iskren , maštovit , pažljiv i odan ...
naravno da je ove osobine nemoguće idealno ,, izmiksovati ,, pa su ovakve osobe ( odnosi se i na mene ) posebno u mladosti sklone oscilacijama u ponašanju koje zbunjuju okruženje ... :wink:

Ja sam lav/rak i sve sto si rekla je tacno,samo sto je kod mene to najveci problem,imam odbarmbeni stav i ne dam da mi se neko priblizi dok ga ne upoznam dobro.A okruzena sam stvarno dobrim osobama,bar tako mislim,ali opet nekako...a i kada me neko mnogo povredi ili povredi osobu koju mnogo volim...TESKO NJEMU.

JecaSmile:
Dobro poznajem jednu lavicu, podznak rak...izuzetno je dobra, nezna, uvek spremna svima da pomogne, nervira se dovoljno za ceo svet...ali ako neko pokusa da uzme ili povredi nesto sto ona smatra da njoj pripada onda se budi pospani,ali opasan lav - spremna je sve da uradi za ljude koje voli.
Inace je dosta nepristupacna, ne dozvoljava ikom da joj se priblizi, ali kad vas jednom zavoli cuvace vas kao nesto najvrednije...
Izuzetno dobra supruga, majka, prijateljica...

:wink: :wink: :wink: :wink:

okej, ja sam vodolija/riba a ona je lav/rak, ima neke oziljke iz ex veze koje joj ne dopustaju da se preda u potpunosti, mene to malo nervira posto smo mi vodolije mnogo emotivni, ne plasimo se da izrazavamo osecaje...a ona kao da me stalno usporava, kaze sama za sebe da je hladnija i da zeli polako da ude u nesto jer da joj mnogo treba da ude u novi odnos, ali isto tako i mnogo da izade iz srtarog. Realno, taj odnos od pre je zavrsio tamo negde za novu godinu, a mi se znamo od februara...e, sad ti kao vodolija budi oprezan, smanji dozivljaj jer lavici treba vremena i moze da se uplasi svih osecaja i predirektnosti koja je izrazena kod mene. Ne zivi u mojem gradu iako uskoro treba da se doseli, zato smo 2,3 sata obavezno na telefonu navece, sve je maksimalno otvoreno, imam osecaj kao da se izvestavamo sta je tko proziveo taj dan, do najsitnijih detalja. Dabome, otvorena je i prica o mojoj ex devojci i njenom ex momku, tako da je sve transparentno i vise nego iskreno...
Apsolutno se slazem da postoji unutrasnja borba kod zene lava u podzanku rak, jer rak bi da malo baci na emocije, a lav mu ne da...i kako sada ti izvana da imas cistu situaciju kada unutra u osobi postoji proturecnost u tom emotivnom smislu ?

Back