Sta je flejmovanje?

Слање неуљудне и непажљиве поруке која се може доживети као увреда или повреда групне норме или правила на интернету, позната је под именом флејмовање.

Слање неуљудне и непажљиве поруке која се може доживети као увреда или повреда групне норме или правила на интернету, позната је под именом флејмовање.
Ovde postoji par 50% poruka koje su po mojim kriterijumima neuljudne i provocirajuce.
Da li to sve treba prijavljivati?
Da li je sve to flejmovanje?

Ложите се ....а ?

Flaming je termin koji je usko povezan sa trolovanjem na forumu.

Radi se o namernim provokacijama poput:

Ulazak u temu gde se piše o Hrišćanstvu te naglašavanju da je Hrišćanstvo bezveze. To bi bio spam, trol i flejm u kombinaciji.

Ulazak u temu o politici gde se piše o diplomatiji te naglašavanju da diplomatija ne funkcioniše već samo oružje. To bi bio flejm težeg oblika.

Ulazak u temu o seksu gde se piše o pozama te naglašavanju da svinje imaju orgazam 30 minuta. To bi bio flejm i trol.

Ulazak u temu FC Crvena Zvezda i kačenje dresa FC Partizan. To bi bio flejm.

Ti Blajbi kako kad ideš s jedne strane na drugu, ali ugl je spam sa tobom. Kod tebe nema te karakterne crte da nekoga ubiješ u pojam flejmovanjem ili trolovanjem.

Zanimljivo je da te zanima.

• Podržavam
Reactions: Red

Radi se o namernim provokacijama poput:

Ulazak u temu gde se piše o Hrišćanstvu te naglašavanju da je Hrišćanstvo bezveze. To bi bio spam, trol i flejm u kombinaciji.

Ulazak u temu o politici gde se piše o diplomatiji te naglašavanju da diplomatija ne funkcioniše već samo oružje. To bi bio flejm težeg oblika.

Ulazak u temu o seksu gde se piše o pozama te naglašavanju da svinje imaju orgazam 30 minuta. To bi bio flejm i trol.

Ulazak u temu FC Crvena Zvezda i kačenje dresa FC Partizan. To bi bio flejm.

Ti Blajbi kako kad ideš s jedne strane na drugu, ali ugl je spam sa tobom. Kod tebe nema te karakterne crte da nekoga ubiješ u pojam flejmovanjem ili trolovanjem.

Ja stvarno mislim da je hrišćanstvo bezveze, trola bez
Jel ima neka tema gde to mogu da kažem, nova sam ovde

Radi se o namernim provokacijama.

To je stvar jako, jako diskutabilna....
Svakoga NESTO nervira, ne nerviraju sve ljude iste stvari.
Mene nervira sto vecinu ne nervira, ali to ne znaci da ja ne smem da imam svoje misljenje zbog toga sto je vecina na suprotnoj obali...
Demokraija je dozvoliti svima da se izraze, cak i onda kada ono sto kazu ne prija nasem uvu.

To je stvar jako, jako diskutabilna....
Svakoga NESTO nervira, ne nerviraju sve ljude iste stvari.
Mene nervira sto vecinu ne nervira, ali to ne znaci da ja ne smem da imam svoje misljenje zbog toga sto je vecina na suprotnoj obali...
Demokraija je dozvoliti svima da se izraze, cak i onda kada ono sto kazu ne prija nasem uvu.

Ma nije ništa diskutabilno, na forumu si.

Sve je to super, ali ovo nije demokratija već forum sa pravilima i regulacijama. Ti si korisnik i imaš uslove korišćenja i postoji pravilnik. Ti se adaptiraš sistemu koji postoji, a ne obrnuto.

A da li flejmuješ ili ne zavisi od moderatora do moderatora. Oni to neka rasuđuju.

Ma nije ništa diskutabilno, na forumu si.

Sve je to super, ali ovo nije demokratija već forum sa pravilima i regulacijama. Ti si korisnik i imaš uslove korišćenja i postoji pravilnik. Ti se adaptiraš sistemu koji postoji, a ne obrnuto.

A da li flejmuješ ili ne zavisi od moderatora do moderatora. Oni to neka rasuđuju.
Nije bas tako. Forum uvek mora biti uskladjen sa demokratskim nacelima i pravilima drustva.
Ne moze da ODUDARA i zastupa nesto drugo recimo....Fasizam...
Postoje LIMITI.

Мени се повраћа када видим енглеске речи протеране кроз срБску граматику.
Глупо је до лудила убацити енглеску реч на тај начин јер ниједан говорник енглеског језика никада неће да укапира да је чикетина уствари пилеће месо.
Флејмовање неће никад да укапирају као Flaming а домаћим корисницима треба писано упутсво са примерима да схвате како РАСПИРИВАЊЕ или ПАЉЕЊЕ или ПОТПАЉИВАЊЕ није уопште кул (што наравно енглез не капира јер очекује да види cool а кад србин то види он па опет не зна о чем се ради). Патетика (у основи грчка реч за страсну, осећајну особу али сви мисле на енглеско значење, јадно, бедно)

Back